Illustratie van: johnderfavo2.0

Mini voermengwagen op ATH beurs

Tijdens de Agrotechniek beurs begin september zal de introductie voor Nederland plaatsvinden van de nieuwe mini voermengwagen modellen van JayLor Fabricating Inc. uit het Canadese Orton, Ontario. De MiniMixer mengwagens zijn verkrijgbaar met een mengbakinhoud van 1,5 tot 3 m³. Hiermee wordt kleine melkveebedrijven de mogelijkheid geboden hun voerefficiëntie te verhogen door het toedienen van TMR rantsoenen.

Deel dit topic

Reacties

Robbert94
Wat zijn kleine bedrijven? Bedrijven die 15 koeien melken, die zich nu prima vermaken... Denk niet dat het een groot succes zal worden..
lintelll
@Robbert94
Kleine bedrijven > bijvoorbeeld bij kalveropvokbedrijven die van die small paden hebben tussen de hokken. Daar zie je nu soms foto's van op TF dat ze het met een minishovel doen
lintelll
@Robbert94
Hier bijvoorbeeld zou het handig kunnen zijn als je voer in die bakken doet.
boeren.nu/picture/2347/
jan w
Misschien is het systeem uit te bouwen tot een automatisch voersysteem, dan kan het best iets worden.
Ruben-Wind
MOoi voor achter de skelter haha
Robbert94
@lintelll Dat kan misschien wel ja. Maar 1.5 kuub is wel weinig...
lintelll
@Robbert94
Dat klopt

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mengwagen , voermengwagen en voerefficiëntie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
7