Illustratie van: Thijs-4620

De waarde van alle toeslagrechten is per 15 mei 2012 gekort met 1%

Korting toeslagrechten met 1%

De waarde van alle toeslagrechten is per 15 mei 2012 gekort met 1%. Heeft u toeslagrechten, dan kunt in Mijn dossier op deze website de nieuwe waarde van uw toeslagrechten zien. Eind juli krijgt u ook een nieuw overzicht van uw geregistreerde toeslagrechten toegestuurd.


Ontkoppeling:korting op later moment
Heeft u te maken met de ontkoppeling van de subsidies voor zetmeel, zaaizaad van vezelvlas, gedroogde voedergewassen of vlas en hennep? Dan is de korting nog niet doorgevoerd. Eerst wordt de ontkoppeling afgerond en worden de referentiegegevens toegevoegd aan uw toeslagrechten. Daarna wordt de waarde van de toeslagrechten gekort met 1%. De korting vind plaats in augustus.

Achtergrond
Vanaf 2012 wordt er elk jaar meer geld vrij gemaakt voor duurzame stallen, precisielandbouw en risicofondsen voor dierziekten en plantenziekten. Dit geld komt uit onbenutte middelen en deels uit de bedrijfstoeslag. Daardoor is er minder geld beschikbaar voor de bedrijfstoeslag. Deze verlaging van de bedrijfstoeslag gebeurt door de waarde van de toeslagrechten te korten.

Bron: hetlnvloket.nl/actueel/nieuwsitem/…

Deel dit topic

Reacties

ambtenarenhater
Dat geld verdwijnt in de zakken van de brusselse maffia.
arie.j
@ambtenarenhater
En waar komt het geld van de toeslagrechten volgens jou vandaan?
Coen
@arie.j
uit de eigen beurs 😞
en de brusselse politici en ambtenaren regeren over al onze centen 😞
arie.j
@Coen
Eigen beurs?
Betalen boeren dan een heffing waar de toeslagrechten uit betaald worden.
Je weet wel beter.
ambtenarenhater
Arie.j Als jij eens wist wat een corrupte bende het daar in brussel is dan kon je misschien begrijpen waarom wilders uit de EU wil, we moeten als boer dan even door een zure appel heen bijten maar uitendelijk zullen we er voordeel bij hebben als de EU op de fles gaat, want dan kunnen we weer concureren met het oostblok.
Coen
@arie.j
de melkpremie (later omgezet in BT) hebben we grotendeels zelf betaald, van de verlaging van de Brusselse ondersteuning van 6 cent per kg melk moesten we zelf 40% dragen en 60% zou worden uitgekeerd via de melkpremie.
en aan de melkpremie beginnen de politici en de ambtenaren in Brussel natuurlijk te knabbelen 😞
Grasbaal
Quote @ambtenarenhater:
waarom wilders uit de EU wil,

Uit de EU stappen is het allerdomste wat Nederland in deze situatie kan doen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , dierziekten , stallen , zetmeel , bedrijfstoeslag , 2012 en toeslagrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1