NRM 2012 en andere zaken die opvallen (wordt dik de mode??)

Toch nog even NRM stukje zonder censuur plaatsen. onder de naam Kars Fielmich pseudoniem reakties kun je eigenlijk maar beter niet lezen, maar er zijn ook echte kerels gelukkig!

De nrm zal best een mooie keuring worden bij de individuele rubrieken op zaterdag in de ijsselhallen in zwolle, waar vd ploeg en co te laat met de koeien komen omdat de begeleiders anders teveel bier drinken; mark ook nico bons en zn mannen nemen wel een pilsje aleen gunnen ze de koeien op verhaal te komen en de zaak optimaal te prepareren; kom op tijd zodat je de zaak er optimaal voor kunt zetten en houdt jezelf in de hand voor die ene keer dan kunnen we er nadien wel een kopen immers!

Kleine diskussie op de veeteeltsite over spekkerige classicdochter, waarbij t opvalt dat de fokker van grandprix dat waardeert nu begrijp ik t ook.... Dan de dochtergroepjes op vrijdag waar blijven de twee meestgebruikte stiervaders spencer en bertil met hun dochters of kleindochters of vallen ze door de mand dat heeft grote gevolgen voor ieder crv lid denk ik; semex showt goldwyn en mr burns voor de zoveelste keer abs jeeves en shottle, kampen en samen met beiden twee groepjes uiteraard MRY, Montbeliarde en notabene geen Fleckvieh dat begrijp ik niet helemaal hoor!.

Donderdagavond maken we al een voorfilmpje en vrijdag en zaterdag proberen we de zaak ook te verslaan, saluti

Deel dit topic

Reacties

noordhollander
Op de bovenfoto nrm afsluiting bij stand bons ottoland
onderfoto diskussie nrm met jurylid tom kelly
mlkvhoudr
Pas nog weer fokkerijoverzicht gehad van crv, gemiddelde lw hier van nu op dit moment 5 bertil dochters 106 precies een gemiddeld exterieur namelijk 80 en een celgetal van 68 gemiddeld, dat laatste is hier wel wat hoger dan gemiddeld kian 50 surprise 58 sunflower 54 ricky 31 lw van ricky gemiddeld 103 en een exterieur van 81.

Naar aanleiding van deze cijfers toch nog weer aan het overwegen om ricky nog weer eens te gaan gebruiken

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , bier , crv , fleckvieh , nrm , semex , ijsselhallen , 2012 en mry geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0