Reactie gebruikers Milk&Go uitdrijfsysteem


Beste robotmelkers,

Heeft u regelmatig mest in uw melkrobot?
Milk & Go is een beproefd uitdrijfsysteem voor uw VMS, AMS en garandeert een grotere melkcapaciteit, maximale reinheid, minder storingen en heeft een positief effect op het koe verkeer in de stal.

De Milk & Go is ontwikkeld om de koeien te stimuleren de melkrobot direct na het melken te verlaten. Hiermee wordt het bemesten van de robot grotendeels voorkomen en de capaciteit van de robot optimaal benut. De Milk & Go is speciaal ontwikkeld om aangesloten te worden op een melkrobot met een pneumatische installatie voor het uitdrijven van de koeien. De melkrobots van onder andere Delaval, Fullwood, Titan en Galaxy hebben zo'n pneumatische installatie.

Een Milk & Go kost € 595,- exclusief btw, plus een bijdrage in de verzendkosten. Op onze website

WWW.MILKandGO.COM

kan u na het invullen van het offerte formulier een Milk & Go op proef krijgen. U kan natuurlijk ook bovenstaand nummer bellen.

In een half uur kan U een Milk & Go eenvoudig zelf installeren.
Heeft u een Milk & Go geïnstalleerd maar voldoet deze niet aan uw verwachting. Dan stuurt u het apparaat retour en hoeft u niets te betalen!

Enkele reacties van tevreden klanten:

Het bevalt ons super. Na ruim een week zijn alle koeien gewend en blijft de box schoon, en daarmee blijft alles schoner en het loopt aanmerkelijk vlotter door, doordat weiger koeien niet blijven hangen om te snoepen. Hadden we vorig jaar al moeten doen.
Familie Brouwers, melkveehouders in Nieuwaal.

Na installatie van Milk & Go geen mest meer in box en niet in de nacht uit bed omdat er weer een koe te lang in de robot staat. Een echte aanrader!!!
Gerrit Groener, melkveehouder in Denekamp.

Het is een super ding, bevalt al vanaf dag 1.
De eerste dagen iets minder melkingen i.v.m. beetje angstige koeien, maar na een week weer het oude niveau.
Mts Schothorst, melkveehouders in De Lutte.

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
In het archief is over dit onderwerp (veel) meer te lezen: melkveehouders.nieuwsgrazer.nl/onderwerp/milk-go/ we zijn ondertussen weer een jaar verder. Ben benieuwd of er ook andere gebruikerservaringen zijn.
de hoef
Wij hebben na twee maand de milk en co er ook opgezet .we moesten drie keer per week er uit in de nacht .na die tijd nooit meer met 2.9 melkingen zeer tevreden dus
agco
Een beetje dhz-er maakt zoiets zelf.... en is klaar voor minder dan €100,- voor 2-boxen.....
ejb
@de hoef

u heeft ook aandelen milk en co?

dat u er met een robot nooit meer 's nachts uit hoeft na een milk en co installatie is natuurlijk ook onzin of u melkt nog maar 2 maand en een paar dagen met een robot.

overigens zijn er ook verschillende instellingen mogelijk in de robot om mest in de robot te voorkomen b.v. lagere tijd wachten voordat achterklep los gaat als de koe uit is

verder is 2,9 melkingen niet hoog of u hebt een lage melkproductie per koe per dag

wij zelf zitten op gem 3,1 met 32 kg melk per koe per dag en hoef er 's nacht niet uit omdat een melkmeter verstopt zit en hebben natuurlijk geen milk en co.

ja je kunt met een robot werken of niet
de hoef
Heb geen aandelen in milk en go ben gewoon tevreden.melk sinds okt.met twee robots die molken samen in een half jaar 680 duizend liter was ik zeer tevreden mee .melk sinds maart met een derde .veel of weinig melken per koe gaat nergens over gaat er om wat je afleverdt en of je er plezier in hebt.maar als je het idee hebt dat je de beste bent/ heb ik daar vrede mee

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , bemesten , koeien , melken , koe , melkrobot , titan , delaval , melkveehouders , melkveehouder , btw en milk & go geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1