Kuilmonsters nemen tot op de bodem

Graskuilen moeten tot op de bodem worden bemonsterd. Dat blijkt uit onderzoek van BLGG AgroXpertus naar de variatie binnen kuilen. Zelfs in homogene kuilen van 1 snede, zijn de verschillen tussen de top en de bodem groot.

Deel dit topic

Reacties

jvt
What's new. Heb in het verre verleden ook nog eens voor chv-lbb monsters genomen, hadden een aantal monsters jaarlijks nodig voor hun lab. Mij is tenminste ook altijd geleerd dat de punt van de boor beton moet raken...
ejb
Laat in salland nou net de ervaring zijn dat de monsternemers van BLGG juist niet tot aan de bodem steken terwijl die van de concurrent dat wel doen.
kaas
Ja ze zijn makkelijk bij blgg in het verleden als ze niet dieper konden komen bij het steken was het wel goed ,maar niet de veehouder even vragen als hij even mee kon helpen.
natuurlijk moet de kuil tot de onderkant worden bemonster wat een dom verhaal van blgg

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's kuilmonsters en blgg geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
5
TREFWOORDEN