Gemiste kans op eendagskuil

Juist in de regio waar het meeste gras staat, was er vandaag op niet al te natte grond een buitenkansje om een eendagskuil te maken. Het bleef tegen de verwachting in de hele dag droog en bovendien steeg de temperatuur naar bijna 20 graden C. 's Middags wakkerde de wind aan werd het zelfs zonnig.

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
Mag het aub een ietsje droger?
dorpsrandhoeve
Weinig zon, dat zal me een kwaliteitskuil worden zeg. Als die lui van weerplaza zich nu eens gewoon bezig blijven houden met het weer, dan kijken wij wel of het past in onze bedrijfsvoering.
casev
Een eendagskuil met dit weer?????

dat inkuiljournaal word wel `n beetje `n grap op deze manier....
gezienus
@casev

ja en in wikkelbalen noemen we dat hier mültüten
oldhuus
Kun je ze meteen aan de weg zetten.
Misschien onder in Limburg, maar we wachten hier nog wel rustig een week of wat af, de maïs moet er eerst maar eens in, zo warm is de grond nog niet.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's gras , grond en eendagskuil geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN