Ik wil uw bedrijfsvoering helpen verbeteren

Beste prikkebord bezoekers,

Aangezien jullie dat graag willen, zal ik mij eerst kort voorstellen voordat ik mijn doel duidelijk maak. Op het vorige forum heb ik slechts een paar keer gereageerd, maar ik lees deze forums al sinds een jaar of twee regelmatig.

Mijn naam Wouter is, ik ben 21 jaar, ik kom uit een klein dorpje in Friesland, heb inmiddels mijn hbo diploma accountancy en studeer op dit moment bedrijfskunde, gericht op kleine(re) bedrijven, aan de universiteit in Groningen. Ik ben drie jaar geleden begonnen met werk op een melkveehouderij (die van JAAP AAP) en ik haal vooral veel plezier uit het werken met koeien en het zoeken naar mogelijkheden om werkzaamheden of situaties efficiënter en/of beter te maken.

Ik wil samen met een melkveehouder aan de slag om zijn bedrijfsvoering te verbeteren, ik heb in de loop der tijd veel informatie verzameld van internet en uit onderzoeken waarmee het bedrijf op een breed vlak verbeteringen kan behalen. Denk bijvoorbeeld aan; het sturen van vee, efficiënter maken van bedrijfsprocessen, nieuwbouwplannen tekenen/brainstormen, ideeën voor verbeteringen in huisvesting/faciliteiten en de kennis van de melkveehouder. Ik zal op veel meer onderwerpen specifiek ingaan dan ik hier neer kan zetten.

Het gebeuren zal ongeveer 3 a 4 dagen nemen. Ik zoek een boer uit het noorden van Nederland die deze uitdaging met mij aan wil gaan. Ik vraag enkel een reiskostenvergoeding. Voor meer uitleg/informatie, stuur me een (prive)bericht.

Groeten Wouter

Deel dit topic

Reacties

mlkvhoudr
Het noorden daar bedoel je neem ik aan drente friesland en groningen mee?
wouterpl
@mlkvhoudr

Ja, dat is een afstand die nog wel te bereizen valt voor mij. Het is een voorkeur. Dus mocht er een goede reden zijn verder te gaan dan is dat ook mogelijk, maar dat zien we dan wel weer.
mlkvhoudr
Ok, dan val ik vooreerst af, zit in de regio zwolle
pa
Hoi

Maak je inleiding en/of aankondiging veel korter. Ben bang dat jouw doelgroep geen tijd genoeg heeft voor zo een lang verhaal.

Succes
wouterpl
Hoi pa,

Dat zal ik doen. Ik heb nog niet de reacties waarop ik gehoopt had, bedankt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , koeien , kalveren , administratie , jongvee , ligboxen , fokkerij , bedrijfsvoering , melkveehouder , boer , prikkebord en prikbord geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1