PROEFOPSTELLING VRIJLOOPSTAL KOE-LANDERIJ

Binnen de beoogde Koe-Landerij willen Berend Jan en Bouke Durk Wilms in Schoonebeek af van een huisvestingssysteem met ligboxen. Ze kwamen in Israël in aanraking met de vrijloopstal en willen dat ook realiseren binnen hun nieuw op te zetten bedrijf, met ruimte voor duizend melkkoeien. Om alvast wat ervaring op te doen hebben de broers Wilms een kleine proefopstelling gemaakt.



Meer foto's - melkweg2020

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
Berend Jan en Bouke Durk Wilms uit Schoonebeek stellen hun plan van een nieuw melkveebedrijf met 1000 koeien voor. Ruim drie jaar geleden zijn ze tijdelijk gestopt met melken en sindsdien werken ze aan een het ontwikkelen van de Koe-Landerij. Burgers denken mee over de opzet van het bedrijf
gezienus
Wórdt er al gebouwd ?
aukevd
Ene broer is wethouder in emmen geworden en de maatscvhap is ontbonden als ik het me goed herinner
ricardo
Zeepbel?
ricardo
Zeepbel?
huub
Fantasten.
+1
oldhuus
Quote:
@Grasbaal: Ze kwamen in Israël in aanraking met de vrijloopstal

Als iets in Israël werkt wil het niet zeggen dat het hier ook werkt, dat geldt ook voor voercentrums.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal , koeien , ligboxen en vrijloopstal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1