FrieslandCampina qua melkprijs op zesde plaats

In de Internationale Melkprijsvergelijking van LTO Nederland over februari moet FrieslandCampina qua melkprijs de Franse zuivelaars voor laten gaan en genoegen nemen met een zesde plaats. DOC Kaas komt pas op een elfde plaats.

Gemiddeld komen de melkprijzen van Europese zuivelaars uit op een bedrag van 34,56 euro per 100 kg melk, bij 4,2 procent en 3,4 procent eiwit. DOC Kaas zit daar met een bedrag van 33,01 euro ruim anderhalve euro onder.

Hierbij wordt het beeld echter licht vertekend door de Italianen en Finnen welke respectievelijk 41,64 euro en 41,29 euro betaalde voor de melk

Meer: boerenbusiness.nl/melkmarkt/nieuws/…-

Deel dit topic

Reacties

kaas
Is er wel onderscheid gemaakt ivm met zomer en wintermelk kortingen en toeslagen als ik nu zie dat rfc in april ver onder de 30 cent uitkomt
Cornelis
Aparte bril heb jij!! April blijft boven de 30 cent bij FC en in bovenstaande tekst kun je lezen dat het over februari gaat.
gerrie-hul
Ach Cornelis dan weet je wat je te doen staat om bovenaan te komen Beter presteren lijkt mij
Coen
Spotmarkt afgelopen vrijdag fors omlaag, minus 2,70 euro naar 24,30 euro 😞 😞
MTSTAMMINGA
@gerrie-hul

De hoogste melkprijs is niet zaligemakend gerrie
We moeten een gezonde melkfabriek hebben die elke maand uitbetalen kan!!! dat is punt 1 denk ik
Punt 2 Nu en in de toekomst
Punt 3 Hoemeer alls ze betalen hoe lukker ik het vind

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , melk , frieslandcampina , melkprijs , campina , kaas , eiwit , doc-kaas , doc , melkprijsvergelijking en zuivelaars geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0