Een dagje stalvloeren kijken bij melkveehouders - fotoverslag

Bij nieuw- of verbouw is de keuze voor een vloer belangrijk, maar ook lastig. Boerderij maakte samen met 34 melkveehouders een rondje langs vier bedrijven met verschillende vloeren.

Fotoverslag: boerderij.nl/Rundveehouderij/Foto-Video/…

Deel dit topic

Reacties

adrie
Hartstikke leuk Co, zo'n link naar een fotoverslag, maar het is op z'n zachtst gezegd minder leuk als die link zonder een of andere registratie niet te bekijken valt ! 😞
Grasbaal
Ok, ik wist niet dat de Boerderij fotoverslagen nu ook achter de login zitten (ik ben standaard ingelogd). Zal ze niet meer plaatsen
Farmer_
Login is gratis.
oldhuus
Wel mooi die nieuwe vloeren, maar ik wil ze over 5, 10 en 15 jaar wel eens zien.
Hoorde laatst van een Amerikaans merk waarvan ze binnen een jaar uit elkaar vielen, maar ook van die al 10 jaar goed zijn.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerderij , melkveehouders en stalvloer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0