11

Is dit een megastal?

Volgens RTV Drenthe is dit een megastal:



De foto die in het artikel wordt gebruikt is van Stal Arcadia in Vledder. Is een groot paardenbedrijf: Stalarcadia.nl



Het is wel een groot bedrijf (hoeveel koeien zouden er wel niet in kunnen?), maar zou dit in de ogen van de randstedelijke dierenvrienden ook daadwerkelijk een megastal zijn?

Deel dit topic

Reacties

Kan me niet voorstellen dat ze voor zoiets ooit een vergunning hebben gekregen. Past toch überhaupt niet in een landschap.
Lijkt we een Ufo die neergestreken is...
Onogelijk gebouw.
Dit ding staat er al jaren, en volgens mij ook nog grotendeels leeg, is een paardestal in Vledder, heeft volgens mij niks met het artikel te maken. Als je veel geld en connecties hebt, en een vlotte babbel is er een boel mogelijk in Westerveld, ben je maar een "boer" die een nieuwe stal wil zetten dan volgt er een jarenlang ontmoedigingsbeleid
Poosje terug stond het hele spul ook te koop bij Schep, nu niet meer volgens mij.
Die megastal komt bij de familie Voesten in Nijensleek met 10.000 varkens de raad van state heeft vrijdag de uitspraak gedaan en heeft de bezwaren van tafel geveegd
Is een bar lelijk gebouw.
Dit lijkt ook wel op de manege van Huizinga in Vledder [Dr] die leeg staat en volgens zeggen ook te koop staat wegens ziekte,ontwerp van architect Kalsbeek .
Quote @oldhuus:
Dit lijkt ook wel op de manege van Huizinga in Vledder [Dr] die leeg staat en volgens zeggen ook te koop staat wegens ziekte,ontwerp van architect Kalsbeek .

Daar is die foto ook van. Dat was ook mijn punt RTV Drenthe plukt zo maar een foto ergens weg en zegt dan dat dat een megastal is. Dat is het misschien ook wel, maar ik denk niet dat de meeste antimegastalmensen dan aan een paardenbedrijf denken.
Ik denk wel dat paardenmensen doorgaans geen megastalliefhebbers zijn.
Het hippisch centrum dat in De Wolden niet doorgaat kan zo naar Vledder
Wel een vette stal, tis weeris wat anders he

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal , koeien en megastal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
13
ONDERWERPEN