Henk Bleker vindt de Partij voor de Dieren een overbodig welvaartsverschijnsel

Henk nam gisteren geen blad voor de mond, hier kun je de uitzending alsnog bekijken: rtl.nl/xl/…

Deel dit topic

Reacties

Meelmuisje
Helemaal mee eens! Ik denk weer aan de opmerking van een ouder familielid: "Die PvdD-aktivisten zouden de hongerwinter ook eens moeten meemaken"

PvdD zegt achter boeren te staan. Ik zie ze meer als een groep vegetariërs/veganisten die d.m.v. zielige dierenverhalen en het telkens weer aandacht vestigen op boeren die hun vee mishandelen/in stallen laat verbranden, mensen wil overhalen om ook vegetariër te worden.
Denk alleen al aan die koksmuts met prinsjesdag een paar jaar geleden.

Uitzending tikkeltje te lang, waar ongeveer doet Bleker die uitspraak over de PvdD?
Marc84
Die Henk is recht voor zijn raap!! Goeie !!!
cs-agrar
Duidelijk
zeppmann
Het enige doel van de PvdD is iedereen overhalen om vegetarier te worden en schuwen daarbij geen enkel middel om hun doel te bereiken. Partij voor de Dieren is dan ook een verkeerd gekozen naam (maar ze scoren er wel mee) maar moet zijn Partij voor de Vegetariers!
gerrie-hul
Helemaal met Henk Bleker eens
abarie
Hoe vegetarisch zouden ze zijn?
Geen lederen schoenen?
Dekbed niet gevuld met texeler wol en geen kussen met dons?
Grasbaal
Quote @Meelmuisje:
Uitzending tikkeltje te lang, waar ongeveer doet Bleker die uitspraak over de PvdD?

Hij zegt het niet zelf maar reageert met ja of nee op enkele stellingen van Rick Nieman. Dit stukje is tussen de 15 en 16e minuut.
jan.1
Henk is recht voor z,n raap,en pvd,zijn wolven in schaapskleren,zogezegd voor de boeren,tis een partij die vanzelf weer verdwijnt.
kleitokkers
@jan.1Deze partij zal echt niet verdwijnen daar zijn ze veel te slim voor. Zij kunnen zich prima staande houden dankzij de door hen aangekaarte en bedachte dieren problemen. Want dat is hun handel. Want iets anders kunnen ze niet.
paul1
Echte randstad partij.....
Grasbaal
Partij voor de Dieren helpt Bleker een handje met ‘top 20’ concrete maatregelen: Esther Ouwehand noemt deze lijst slechts een voorproefje van de 100 kritiekpunten die de partij op deze nota heeft
Nico01
@paul1
Nee hoor, Thieme en Koffeman zijn zevendedagadventisten, als de bioindustrie is afgeschaft, zijn er nog genoeg dingen om aan te pakken: vorige.nrc.nl/opinie/article1786905.ece/…
hookwood
Quote @Grasbaal:
Partij voor de Dieren helpt Bleker een handje met ‘top 20’ concrete maatregelen: Esther Ouwehand noemt deze lijst slechts een voorproefje van de 100 kritiekpunten die de partij op deze nota heeft

Ze hebben daar maar twee steekwoorden dunkt me: Verbod en verplicht.....
paul1
@Nico01 toch stemmen veel mensen uit de randstad erop....
Grasbaal
Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren reageert dat de uitingen van Bleker een van de signalen zijn dat het CDA de voeling met de samenleving compleet kwijt is. “Daarom gaat het CDA in de peilingen naar beneden en groeit de Partij voor de Dieren”, aldus Ouwehand. Esther verwacht dat het CDA na verkiezingen ook niet terug zal keren in het kabinet.

Meer: boerderij.nl/Home/Nieuws/…

Het is duidelijk dat het CDA niet goed ligt in de peilingen maar de kans dat het CDA in een volgend kabinet weer mee gaat doen is vele malen groter dan dat de PvdD in een nieuw kabinet aan de regeringstafel komt te zitten. Ik zou dan ook heel voorzichtig zijn met het poneren van zeer positieve verwachtingen betreffende de groei van de PvdD. De vorige verkiezingen hebben dat ook al laten zien en toen is de PvdD net met de hakken over sloot gekomen.
gerrie-hul
Paul1 Maar buiten de randstad word ook op de pvdd gestemd
oldhuus
@gerrie-hul
Inderdaad, hier in Drenthe wonen ook her en der wat randstedelingen. Echt, ik garandeer je, als er geklaagd word, of bezwaar ingedient tegen uitbreiding ofzo, het zijn áltijd "westerlingen", die zijn hier komen wonen en denken dat ze er dan zijn, de natuur stilte blabla, nooit wat bereikt in het leven dus dan maar een actiegroepje oprichten.
MTSTAMMINGA
Bij het protest van de varkenstal van de buurman
Waren er ook mensen bij die al generaties lang hier wonen en leven
Zaten ook hobby boeren uit de buurt bij !!!

Ze hebben gewoon niets met varkens denk ik
gerrie-hul
Mtstamminga Met varkens hebben ze denk ik niets Maar met wilde varkens meer Huh

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dieren en henk bleker geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
19
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN