Gouden tijden !!!

Al tijden volg ik op deze pagina de berichten van veehouders die de quotumprijs naar beneden willen praten. Waarom, wat is er nu mooier dan dat je quotum veel geld waard is?

Gouden tijden voor de melkquotumbezitters/koeien melkers.
In een paar dagen tijd is het melkquotum van 40 naar 42.5 cent gestegen. Op ons bedrijf met 1,2 miljoen quotum hebben we dus in een week 1.200.000 * 2.5 * 4.43/100 = 132900 euro winst !!!

Op beurs in Amsterdam rekenen ze echt zo hoor!!!

Laat het stijgen naar de 50 cent , melkquotum een superbelegging.

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, laat het stijgen naar 50 cent, dan kan de zeep bel een keer spatten (op de beurs is dat ook gebeurt, echt hoor!!!!!!!)

Zovan, van 42 cent naar 50 cent en dan weer naar 35 cent. da's leuk, een verlies van 30 %
Onbekend
Ja daar heb je wat aan als je het niet verkoopt. Wij noemen dat hier op z'n Utregs "Je eigen rijk rekenen en arm tellen".
Onbekend
kom jongens zie de humor en steek er de draak mee.
groeten kees
Onbekend
uuhm, is het hier op dit forum dan niet vaak bedoeld als humor????




grapje
Onbekend
Zo is het koeienmelker.....

Snap je nou waarom die andere 15.970.000 Nederlanders geen medelijden kunnnen krijgen met die "rijke melkveehouders".Ze hebben daarnaast ook nog landerijen en een schitterend "vrij wonen locatie".En of het niet genoeg is ze hebben ook nog aandelen in "hun" melkfabrieken. Een ding kunnnen die andere Nederlanders dan ook niet begrijpen, waarom verkopen ze toch niet hun hele hebbe en houwe en gaan lekker in de zon zitten rentenieren.

PS
Ik weet wel waarom dat niet gebeurd!!De zon schijnt te weinig in Nederland.

Willem
Onbekend
Oooooh,ik dacht altijd arm leven en rijk sterven!
Onbekend
dus als de zon gaat schijnen gaat de quotumprijs naar beneden want dan willen de potentiële renteniers gaan verkopen!
Waarom ben ik daar nog niet eerder achter gekomen.
Onbekend
toch nog wat positiefs !!
Onbekend

Je hebt wel gelijk in de trant van praat je eigendom niet onderuit. Dan doel nog meer op "te hoge grondprijzen" , omdat daarvoor de komende eeuw veel kapers van buiten de landbouw op de loer liggen, en die moeten we als boeren met elkaar zo duur mogelijk onze huid verkopen!!!
Onbekend
zeker quotum gekocht in de begin tijd??!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , melkquotum en melkers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN