DDB discussie leeft!!!

Gaan we vandaag naar een nieuw bezoekers record op deze site?

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Wees maar niette optimistisch, Harry er is nog een hele catagorie collega`s die heilig gelooft in de fobie van de mondiale vrijemarkt. Zij hebbben nog niet ontdekt dat de DDB ook een vorm van ondernemen is.
Onbekend
Natuurlijk is de DDB een vorm van ondernemen, de melkveehouders zijn op dit moment echte boeren en helemaal geen ondernemers.Je tank zo vol mogelijk melken en ieder jaar voller tot je weer een andere moet kopen omdat het er niet meer in kan en deze vervolgens iedere 3 dagen laten leegzuigen , na een maand wordt het geld overgemaakt en het is iedere keer een verrassing hoe weinig dat is,dan maar weer wat meer melken en quotum kopen omdat we dan de vaste kosten kunnen uitsmeren over meer liters , en ach dan staan we elke dag wel wat langer in de melkput , maar ach je moet wat want je bent toch een "ondernemer".
Een ondernemer is geen boer die tegen elke prijs melk levert!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ddb geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN