Qprijs: autobanden

wie weet je je legaal en goedkoop van je oude autobanden afkomstig van de kuilbult kunt afkomen? betaal bij van gansewinkel in Hoogeveen 137 euro per container(transport) en 150 euro per ton
anonymous_0

Laatste  |  

Reacties

Onbekend
valt me mee die prijs eerlijk gezegd (15 cent/kg). Transportkosten heb je bij elke onderneming.
Onbekend
dit kost dus meer dan 2 euro per band [ik neem aan exclusief prijzen ] 12 tot 14 kg een gem autoband plus 19%de transport kosten nog niet geteld .de lto actie was als ik me goed herinder bij meer dan 300 banden normale maat rond de euro per stukdeze gingen weg metvan den hoogen[ advertentie elke week in boerderij bij algemeen]
Onbekend
bij ons nemen de vuilnismannen er iedere week eentje mee in de Kliko

schiet niet op maar is wel gratis
Onbekend
scherp boeren heet dat.
Onbekend
Heb ik destijds ook eens geprobeerd maar ze lieten ze wel liggen.
Onbekend
je moet ze ook onderin stoppen
Onbekend
juist niet Joost, bij de meeste vuilnisauto's zit er een camera boven in. Beter is om even bij de Aldi(sorry voor het vloeken) een rolletje vuilniszakken te kopen voor ik schat; 50 eurocent en daar een band in verstoppen.
Onbekend
Stelletje zakkenvullers.ha,ha
Onbekend
Nu zijn we echt goed bezig
Onbekend
Daar waren deze te groot voor. I
Onbekend
opstapelen op afgelegen hoekje , weekendje weg en iemand een lucifer geven voor een vroege zondagmorgenfik . kroegbezoekers de schuld geven en schouderophalen.
oh nee dat is slecht voort milieu en het mag niet, dan toch maar netjes betalen.
Onbekend
Boeren is goed zeggen ze weleens ik ben blij dat ik ze gewoon kan afvoeren en betalen .Tonnen aan quotum uitgeven en geen euro"s voor een stapel banden.Sneu hoor verbeter de wereld en begin bij je zelf.
Onbekend
Precies, Geert. En de fiscus betaalt ook mee, dat verzacht de pijn nog wat.
Onbekend
Ben ik niet met je eens.
De overheid schiet hier tekort. Deze vraagt ook niet aan de consumenten om te betalen voor elke ingeleverde fles in de glasbak! Drie keer raden waar dan deze flessen naar toe gaan.
Ja, ook aan boeren is net als aan consumenten niets menselijks vreemd.
Onbekend
Dat de afvoer van banden geld ging kosten kon iedereen aan zien komen, toen er advertenties in de vakbladen verschenen dat je geld bij kreeg bij een container banden.Het zijn vaak dezelfde mensen die dit gedaan hebben en nu er weeer vanaf willen.Want iemand die van oudsher met banden werkt blijft dit doen en hoeft ze dus niet weg te doen.Ik heb nog maar 25 banden en die gebruik ik om wat vast te leggen,maar voor de rest van m'n bedrijfsafval huur ik een containertje voor 47 euro per maand. Ze komen hem dan om de week ledigen,een heel gemak alles wat weg kan gooi je dan ook weg hij is elke keer weer vol,met van alles.Hoef je ook niet zo sneeky je huisafval container te vullen met bedrijfsafval!
Onbekend
De overheid vraagt wèl aan elke consument om te betalen voor de afvoer van hun oude autoband bij vervanging. Het is ook wel erg gemakkelijk om dit soort dingen op de overheid af te schuiven, dit soort problematiek dient het bedrijfsleven gewoon zelf op te lossen: we willen toch zo graag minder overheidsbemoeienis?
Onbekend
GRATIS,met 1-assige aanhangwagen achter de personenauto.Deze mag je helemaal vol laden en als particulier lossen bij onze gemeentelijke milieustraat.
En een volle aanhangwagen kuilplastic kost €10,- .
Onbekend
Als ik een autoband koop betaal ik al verwijderings bijdrage en dan nog een keer om er vanaf te komen die verwerkers zijn net echt dom
Onbekend
Ik denk niet dat iemand verwijderingsbijdrage heeft betaald voor de banden die op zijn kuil liggen, dre.
Grasbaal
Ik heb toevallig vorige week ook mijn oude autobanden opgeruimd, heb ze naar www.Granuband.nl in Amsterdam laten afvoeren. Kosten 90 euro per ton met daar bovenop container plaatsen en transportkosten naar Amsterdam.

<a href="[landbouw.paginablog.nl] alt="PIC_0001a.JPG" src="[landbouw.paginablog.nl]; width="400" height="300" /></a>

Op de foto mijn jongste dochter die had meegeholpen met laden
JanM1968
Ik heb er dit jaar nog 1400 af laten voeren voor € 1400,- ex btw door Kranenburg uit Asch
Dus 1 euro per stuk. Nu zit dat bedrijf 10 km bij ons vandaan (omgeving Culemborg) dus werd er geen transport kosten berekend.
Geloof dat tot 20 of 30 km het transport gratis is.
En ze hebben ze zelf met de hand geladen! 6 uur werk.
De enigste voorwaarde was dat er goed bij te komen moet zijn met een vrachtwagen en dat er niet te veel grond in zat.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden euro geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!