Uitbetaling slachtpremie mkz mkz geruimde bedrijven

Gisteren bericht gekregen over de uitbetaling van de slachtpremie voor MKZ geruimde bedrijven. Stond bij mij eenderde van het aantal dieren op wat toen weg is gegaan..... Let dus even op als het je aangaat en kijk de papieren GOED na!!! Ook zijn er volgens mijfouten gemaakt met de toekenning van de nationale enveloppe. Zal me daar ook maar eens wat verder in gaan verdiepen.

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Let wel : is gaat dus over de vergoeding voor de OP HET SLACHTHUIS GEDODE DIEREN.Voor de op het bedrijf gedode dieren geldt geen slachtpremie. Veerman heeft wel beloofd om ook voor deze gevallen te kijken of hier slachtpremie uitgekeerd kan worden. Maar ja, er zijn binnekort ook verkiezingen.......
anonymous_821
Dan voor de verkiezingen er als een haas achteraan

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dieren en mkz geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN