Marianne Thieme


Men zegt dat macht erotiseert. Wat is er dan eenvoudiger om macht te verwerven en je omhoog te ?werken? door het mobiliseren en exploiteren van goedkope sentimenten en een hele beroepsgroep te demoniseren. Hiermee geeft Thieme (en consorten) blijk van haar lage dierlijke lusten en driften van honger naar macht d.m.v. toegang tot het Haagse incest circuit. Waarmee ze aangeeft genomen te willen worden. Wie zich geroepen voelt moet van ?goede huize? komen want wellicht zoekt ze alleen gelegenheid binnen de kring van gelijkgestemden. Daarmee scoren ze op tenminste één punt. De afkeer van hun kant van bontjasdragers en de fokkers daarvan dat een ?bontjas niet alleen een huid is die van beest veranderd? maar ook macht mensen tot beesten maakt, en op het punt van sex hele (menselijke) hordes zich verlagen tot minder dan beesten omdat een beest doorgaans alleen drang tot paren heeft omwille van voortplanting. Maar over die geestelijke morele vervuiling, en het recht om te consumeren (genieten),daar hoor je (Groen)links nooit over, omdat ze daar zelf het patent op hebben.

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Marianne is een beetje kortzichtig ,vindt het wel heel interessant dat ze de kamer in wil ,.gaat zich dan meer verdiepen in de materie van de landbouw en zal er dan zeker achter komen dat het allemaal niet zo eenvoudig is,en dat de boeren heel diervriedelijk omgaan met hun lieve dieren

En een voor de boeren is het ook heel interessant hoe groot hun achterban is
Is die wel zo dat Marianne in de kamer komt ???
Onbekend
het probleem is dat de kans bestaat dat veel mensen niet op onze hoop in bange dagen JP, wouter windvaan, of dat jochie van rutte. de grote roerganger jan of die muts van halsema. willen stemmen en dan maar op die andere knop drukken PVdD. zwevende kiezers proteststem geef het een naam. maar tot half november zullen we niet weten of ze haar kontje op het pluche mag vleien.
Onbekend
Ik denk dat een programma alsboer zoekt vrouw, er wel toe
bijdraagt aan het idee, dat boeren goed met hun dieren omgaan.
Onbekend
Oh ja!

Moet je eens op het forum van boerzoektvrouw.nl kijken ,dan piep je
wel anders.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's fokkers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN