MarktGrazer uit testfase

Een maandje terug had ik de eerste versie van <a href=marktgrazer.nl/index.php/ target=0>MarktGrazer.nl</a> hier al een keer laten zien, de eerste testperiode is nu voorbij en alles werkt nu snel en probleemloos.

Met MarktGrazer kan je doormiddel van een zoekopdracht direct in 10 (of meer) online marktplaatsen tegelijk zoeken. Ook kan je een doormiddel van RSS eenvoudig op de hoogte worden gehouden van een zoekopdracht naar keuze.

Voorbeelden van veel gebruikte zoekopdrachten op melkveehouderijgebied zijn:

<a href=marktgrazer.nl/index.php/?q=melkrobot target=0>Melkrobot</a>
<a href=marktgrazer.nl/index.php/?q=veescheermachine target=0>Veescheermachine</a>
<a href=marktgrazer.nl/index.php/?q=snijmais target=0>Snijmais</a>
<a href=marktgrazer.nl/index.php/?q=sputop target=0>Sputop</a>
<a href=marktgrazer.nl/index.php/…;
<a href=marktgrazer.nl/index.php/?q=voermengwagen target=0>Voermengwagen</a>
<a href=marktgrazer.nl/index.php/?q=balenklem target=0>Balenklem</a> enz enz

Wat vinden jullie van deze zoekmachine?, is het duidelijk hoe het werkt?, missen jullie bepaalde mogelijkheden??.

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Goed idee, dat nieuwe kindje van je, Co. Werkt duidelijk, erg handig, ik mis alleen een geografische begrenzing van het zoekgebied. Aanbiedingen uit Limburg zijn voor een Noord-Hollander toch wat minder interessant als die uit de regio....
Onbekend
Ja zo'n postcodezoeker als op marktplaats bedoel ik; vind je niets in de buurt, dan vergroot je het aantal km's. Verder m'n complimenten, shoppen op het net wordt zo steeds makkelijker.
Onbekend
Ik ken Veilingkijker die dit doet. Is er een belangrijk verschil met de marktgrazer?
Grasbaal
Als je alleen zoekt in bijvoorbeeld Noord-Holland dan komen er maar heel weinig landbouw aanbiedingen naar voren, ik probeer alleen te laten zien wat er op de markt te vinden is en dan is het aan de bezoeker of hij aanbiedingen verderderop in Nederland of zelfs Belgie interessant genoeg vind om daar heen te rijden.

Maar in de toekomst kunnen we er eventueel wel een postcode zoeker inbouwen. Eerst kijken of het op deze manier aanslaat er wordt in ieder geval al flink geklikt(gezocht) door de bezoekers die er nu al komen.
Grasbaal
Er zijn al langer verschillende meta-zoekers actief die met vergelijkbare techniek Marktplaatsen afgrazen en dat overzichtelijk presenteren. [www.veilingkijker.nl] zoekt alleen in 4 grote algemene bronnen, MarktGrazer zoekt voornamelijk <a href=marktgrazer.nl/populair.php/ target=0>met voorgekauwde zoekopdrachten</a> in 10 bronnen naar vooral het agrarische aanbod.
anonymous_602
Ziet er goed uit Co!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mengwagen , voermengwagen , melkrobot en snijmais geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
179