Qprijs: kosten bedrijfsafval container

Ik heb teveel afval voor de afvalcontainer van de gemeente, wie weet welke bedrijven afvalbakken plaatsen en voor welk geld. Per jaar, per keer ophalen ???

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
rij naar het dichtsbezijnde dorp of stad,daar staan genoeg containers is ook nog gratis!!!!!!!!!!!
Onbekend
afhankelijk waar je zit kun je in het Noordende NNRD bellen of een bedrijf uit Creil.
Ik doe zaken met NNRD uit Drachten. Vroeger huurde ik een 1000 liter container voor 5 euro in de maand. Via internet heb ik een 2e hands opgezocht (100 euro) dus die kosten heb ik niet weer. Ik laat de container op afroep legen. Dat kost mij 35,11 euro ex. per leging. De laatste keer was ik meer kwijt want ik over de totaalgewicht van 255 kg heen dat gaf een factor van 1,5 keer. Als je met iemand in zee gaat zorg dat je per container betaald en niet per kg, water in plastic is zwaar. En geef aan dat het voornamelijk om plastic en zo gaat dan zit je in het laagste tarief.
Onbekend
Van Gansewinkel
Ongveer 230 euro per kwartaal, iedere twee weken medium container (500 L?). Nemen alles mee in de praktijk, eventueel doe ik aan voorverbranding.
Onbekend
Van Gansewinkel: Huur 1000 ltr. rolcontainer per maand ---> E 9.07 excl.
Leging op afroep---> E 35.77 excl. De prijzen zijn van december 2006
Onbekend
Euromilieu uit Rucphen (west brabant) schijnt niet duur te zijn. Iets van €25,- per keer ophalen van een 1000 liter container. Toevallig vorige week offerte opgevaagd, maar nog geen exacte prijzen binnen.
Onbekend
Rova, 1100 liter 9,43 excl btw per maand,huur23,80 per lediging, lediging op afroep.
Onbekend
Bij ons kun je er een container bijnemen of meer natuurlijk ongeveer 35 euro per jaar (weet even niet prcies meer) per 240 liter wordt elke viertien dagen leeeg gemaakt.
Onbekend
Bij ons het gemeentelijk vuilophaal bedrijf een container van 660 liter geen huur ,ze komen hem om de week ophalen voor 40,81 euro per maand.Voor een kleine 20 euro per week ben ik al mijn afval kwijt,geen gewichttoeslag.
Onbekend
www.ltocommerce.nl

container van 1100 l. iedere 4 week ledigen. 37,50 per maand.

Overigens haalt Sita mijn container nog steeds leeg voor datzelfde bedrag. Vorig jaar even dreigen naar Ltocommerce te gaan , deed het tarief prompt met zo'n 30 % zakken. Kennelijk wordt er genoeg verdiend in de afvalbusiness!

Even de naam van de concurrent noemen doet soms wonderen.
anonymous_602
Sita, 1100 liter container 10,38 excl. BTW per maand. Lediging op afroep 25,89 per keer excl. BTW.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
680