RFF op zoek naar een nieuwe voorzitter

bron: LC

MEPPEL -Luc Dahlhaus (60) legt per 1 mei zijn functie als voorzitter van de concerndirectie van zuivelonderneming Royal Friesland Foods neer. Dat is een jaar eerder dan gepland en houdt verband met zijn gezondheid. Eind vorig jaar werd Dahlhaus getroffen door een hartaanval en sindsdien is hij uit de running.

Friesland Foods begint binnenkort met een wervingsprocedure voor een nieuwe directievoorzitter. Het wordt een ervaren man van buiten het concern, aldus woordvoerder Rob van Dongen.Op 1 januari 2005 beklom Dahlhaus de voorzittersstoel na het vertrek van topman André Olijslager. Hij was sinds 1992 al lid van de concerndirectie.

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Sieta kom er maar in.
Onbekend
Dan hebben we over Vijf jaar een 6 cent lagere melkprijs
Onbekend
Optimist!!!!
Onbekend
Oh, je bedoelt net zoals André en Luc dat voor elkaar boksten?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's gezondheid , slager en zuivelonderneming geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0