Stalinrichting Royal De Boer

Vandaag voorstel van vertegenwoordiger van De Boer besproken en tot overeenstemming gekomen. Jongveeligboxen renoveren met 30 T-klemmen in zelfwerkzaamheid. Nylonband inclusief ratels ter vervanging gemolde rubberband, hierdoor gaan de koeien rechter en minder ver voorin de boxen liggen en komen dan minder met de rug tegen het ïjzer" Voor het geplooide matrasdek krijg ik tegen bijbetaling afschrijvingvergoeding een nieuwe van nieuw rubberinclusief hulp bij de montage hiervan. Naar mijn mening moeten hiermee alle problemen opgelost worden. Verder adviseer ik om bij de aanschaf van stalinrichting niet te bezuinigen op de kwaliteit van de klemmen, die de boel bij elkaar moeten houden.Dat bespaard je later veel ergernis.

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
veel succes Ben !!
Onbekend
welke tegenwoordiger speelde voor sinterklaas?bij mij willen ze van niks wetenJohn schreef:
>
> veel succes Ben !!
Onbekend
Deze zaak is intern besproken bijDe Boer en de bezoekende vertegenwoordiger was niet diegene die destijds de stalinrichting verkocht en geleverd heeft.
Deze is dan ook niets te verwijten.
Onbekend
Niet bezuinigen op klemmen ?? Kon je dan kiezen uit slechte en hele slechte klemmen ? Die pruttel moet toch gewoon goed zijn.
Onbekend
Ik heb de indruk, dat in deaanbiedingen van ligboxafscheidingen te lichte klemmen berekend zijn om een scherpe offerte te kunnen maken.Dit was meestal niet de keuze van de veehouder maar van de verkoper. gerco schreef:
>
> Niet bezuinigen op klemmen ?? Kon je dan kiezen uit slechte
> en hele slechte klemmen ? Die pruttel moet toch gewoon goed
> zijn.
Onbekend
Gefeliciteerd met de uitkomst. Valt me mee dat ze zo tegemoedkomen. vooral met dingen als klemmen, waarschijnlijk heb je zelf ingestemd met goedkope klemmen en vooral bij zelf instalatie van stalinrichting kunnen ze lastig zijn met garantie.
Prijsverschil tussen goede en goedkope klemmen is hooguit 5 euro dus je moet wel een joekel van een stal hebben om 1000 euro te winnen.
Onbekend
Stal is ingericht door een door De Boer aanbevolen stalinrichtingmontagebedrijf.Richard schreef:
>
> Gefeliciteerd met de uitkomst. Valt me mee dat ze zo
> tegemoedkomen. vooral met dingen als klemmen, waarschijnlijk
> heb je zelf ingestemd met goedkope klemmen en vooral bij zelf
> instalatie van stalinrichting kunnen ze lastig zijn met
> garantie.
> Prijsverschil tussen goede en goedkope klemmen is hooguit 5
> euro dus je moet wel een joekel van een stal hebben om 1000
> euro te winnen.
Onbekend
Ben, van harte gefeliciteerd, dat jullie met elkaar een oplossing hebben gevonden voor je problemen. Heeft even geduurd, maar nu heb je ook wat. Succes verder met je bedrijf

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , ligboxen , boer en stalinrichting geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
2