Open dag

Volgende week vrijdag 9 maart open dag in friesland bij groot melkveebedrijf met nieuwestal voor 350 melkkoeien. incl mestrobot, grote hvls ventilatoren en nog veel meer. Altijd leuk om even te zien zou ik zeggen. (advertentie komt nog in krant)

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
ik kom daar niet,als dan thuiskomt voel je je zo klein!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!en dat is niet eerlijk want zij zijn groot en ik ben klein!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zei calimiro
Onbekend
Nog even een opmerking over deze open dag. Deze boer staat ook in de plattelandspost. Daarin staat dat de open dag zaterdag 9 maart wordt gehouden. Dit klopt dus niet, het moet zijn vrijdag 9 maart.
Onbekend
Is wel leuk 350 koeien maar waar moet ik de rest dan laten?? 😄
Onbekend
Richard, geen zorgen. Deze stal is er bijgebouwd dus er is nog wel plek voor nog 200.

Richard schreef:
>
> Is wel leuk 350 koeien maar waar moet ik de rest dan laten??
> 😄
Grasbaal
Dennis,

Leuk dat het in de krant komt maar heb je nu niet meer info over deze open dag?. De kans is groot dat iedereen die hier komt niet dezelfde krant leest.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's open dag , stal , koeien , mestrobot en melkveebedrijf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1