Melkprijs leerdammer 94cent minder over 2006

Bel Leerdammer betaalt 94 cent minder over 2006
Schoonrewoerd ? De melkprijs van Bel Leerdammer is het afgelopen jaar met 94 cent per 100 kilo ge­daald. De kaasproducent uit Schoonrewoerd betaalt haar leve­ranciers over 2006 ? 30,94 per 100 kilo exclusief BTW, voor melk met 4,365 procent vet en 3,476 procent eiwit. De prijsdaling bij Bel Leer­dammer is groter dan bij andere Ne­derlandse melkverwerkers.
Zie verder Agr. Dagblad

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Volgens de mannen van Leerdammer betaalden ze resp. 11 en 17 ct meer dan Campina en Rff,als je de achtergestelde leningen en nabetalingen enz. waar een Coop mee te maken heeft op rente heb gezet,maar 10 ct minder dan Doc en nog meer minder dan Nemelco(ex Nestle) en natuurlijk Cono,dit zijn dan ook de ondernemingen waar zij hun melkprijs (soort mcm) op baseren!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , melkprijs , leerdammer , btw en bel leerdammer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0