Qprijs: Bobman

Wij denken erover om een machine te kopen die de ligboxen uitveegt en ook instrooit met gehakseld stro
Heeft er iemand ook ervaring met zo`n machine, want ze zijn niet goedkoop.
Het betreft een machine van bobman.

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
ook handig voor in't weekend zo'n bob man;-)
Onbekend
wij hebben een bobman voldoet goed maar is inderdaad niet goedkoop
Onbekend
Eenmaal een BOBman, altijd een BOBman. We hebben sinds de beurs in Zuidlaren een paar jaar geleden zo'n machine aangeschaft en we zijn er uiterst content mee. Mest in de boxen of op de roosters geen probleem, een fluitje van een cent , roosters schonnmaken, boxen instrooien. Aanschaf kost wel wat maar dan heb je ook wat en elke dag er plezier van.
Dus Pierre neem maar contact op met de importeur/dealerRoozeboom. Klasse deze firma, klein maar fijn.gb schreef:
Onbekend
Ik weet dat hier in de buurt een dealer zat die ermee gestopt is omdat er veel problemen waren met de motoren(en de garantie daarvan) deze deler heeft er een aantal terug genomen omdat ze niet goed te krijgen waren!
Grasbaal
BOBMAN Strooimachine, video: [www.roozeboom.nu]

Meer info: [www.roozeboom.nu]
Onbekend
hallo ik ben importeur van BOBMAN nederland.als reactie op pierre laat hij mij bellen dan kan ik hem de machine gratis demostreren bij zichzelf in de stal.en wat betreft die dealer zou ik die gebruikers van een bobman die niet tevreden zijn aanraden mij te bellen want ik los problemen wel op ALS ze er zijn. ivr gr g roozeboom
Grasbaal
Ik heb begrepen dat de Bobman in aanschaf goedkoper is als een robot-mestschuif maar je kan er veel meer dingen doen en je bespaar er ook nog stooisel mee......
Onbekend
Een robotmestschuifdie maakt de roosters zo vaak schoon als je wilt Co zonder dat je er bij moet zijn dus dat kan je niet met elkaar vergelijken. De bobman is wel ideaal om de boxen schoon te maken maar op het filmpje zag ik alleen maar schone boxen heb wel mebedenkingen als er veel mesthopen in de boxen liggen.





c
Onbekend
Instrooien kan je ook nog op een andere manier automatiseren, zie hier in Denemarken;[www.staldservice.dk]
Onbekend
grote mesthopen veegt hij ook goed schoon . je kunt van alles bedenkenmaar je heb het bij de bobman over een machine die en de boxen veegt en instrooit en de roosters schoon schuift in 1 werkgang dat betekend dat je een stal met zeg maar 100 boxen bij 2 keer daags schoon maken en instrooienplusminus15 minuten per dag nodig bent
Grasbaal
G. Roozeboom bedankt voor uw aanvullende informatie, ik wil graag de Bobman een keer filmen in Nederlandse omstandigheden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ligboxen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
34
TREFWOORDEN