Cono reclame ook na aanpassingniet goed

Uit Agr.Dagblad
Rechter onverbiddelijk over reclame Beemster
Haarlem ? Cono Kaasmakers moet definitief stoppen met de commer­cial voor Beemsterkaas waarin Peer Mascini de hoofdrol speelt. De rechtbank in Haarlem vindt de recla­mecampagne ook na aanpassingen niet door de beugel kunnen.
Twee weken geleden bepaalde de rechter in kort geding al dat de campagne voor verwarring kan zorgen omdat de suggestie gewekt wordt dat Beemsterkaas afkomstig is van Campina. Dat had een aantal jaren geleden een campagne met Mascini.

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Ha Lekker vechten (van/met onze centen)Cono moet gewoon met wat nieuws komen. En campina moet niet zo bang zijn
Onbekend
dit zal nooit gebeuren arie; omdat alles wat cono voordeel oplevert, wordt door campina indien mogelijk onderuitgehaald, ook al is er tevens voordeel voor campina.
Zo is er bijvoorbeeld een eind gekomen aan de melkuitruil tussen beide omdat Cono relatief meer voordeel had dan campina.
Onbekend
ik ben denk ik niet helemaal duidelijk geweest arie. zelfs wanneer de verdeling 90 (campina) om 10 (cono) zou zijn, gaat campina er niet in mee is mijn ervaring.
Onbekend
Dat is onzin, frits, dan was men nooit aan de uitruil begonnen. Ook met Leerdammer is zo'n uitruilkonstruktie in NH afgesloten, wel al enkele jaren naar beider volle tevredenheid.
Onbekend
dat is geen onzin sjakie maar de harde werkelijkheid. de verklaring dat de uitruil met leerdammer wel loopt en blijft lopen moet je zoeken in de uit betaalde melkprijs van cono en van leerdammer t.o.v. campina. als campina meer betaalde dan cono dan zou de uitruil waarschijnlijk nog wel lopen.
Onbekend
Cono betaalt al voor het zesde achtereenvolgende jaar meer uit als Campina; wanneer jouw argument juist is, had men dus niet eens aan uitruil begonnen. Onzin dus....
Onbekend
nee sjakie, de melk uitruil is in eerste instantie door "lager geplaatsten" in de organisatie bij campina afgeloten. Toen dit feit doordrong tot de top van de organisatie (o.a. direktie) is dit subiet weer terug gedraaid.
Onbekend
Dit feit is nieuw voor mij. Zal bij gelegenheid, 'off the record' nog eens naar vragen.......

De uitruil lag hier bij veel melkveehouders ook wat gevoelig door verschil in melkprijs, weidegangpremie en kwaliteitsbonussen. Als klap op de vuurpijl gingen er ook nog eens twee RMO-chauffeurs met elkaar op de vuist tijdens het lossen. Kortom er was niet voldoende 'chemie'?
Onbekend
Frits je bent slecht op de hoogte, de melkuitruil is gestopt omdat Cono zijn afspraken niet nakwam. Maar hard janken als Calimero helpt blijkbaar.
Onbekend
misschien weten velen mensen door de publiciteit dat het wel degelijk over de Beemsterkaas van de Cono gaat. Bijzondere gebeurtenissen blijven in de regel vrij lang hangen, dus relatief gezien (hopelijk)goedkope reclame.
anonymous_821
Misshien kunnen ze samen reclame maken voor N-H kaas? Scheelt ook nog in de kosten
anonymous_821
Voordeel op fifty-fifty basis verdelen zou ik ook willen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's campina , kaas , cono , beemsterkaas , bank en cono kaasmakers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1