Friesland Foods kondigt forse stijging zuivelprijzen aan

<a href=agd.nl/ target=0><img src=agd.nl/upload/123812_441_1173962226173-logo.gif/ border=0></a>

Het is zo simpel je laat eerst de melkprijs stijgen en dan kondig je dit af,maar waarom niet eerder,wand ze hebben toch alles zelf in de hand? Maar goed als de rest nu netjes volgd komt alles toch nog goed !!!

Friesland Foods kondigt forse stijging zuivelprijzen aan

Friesland Foods zal de komende weken voor een groot deel van haar consumentenproducten een forse prijsverhoging doorvoeren.

Zowel voor dagverse melk, alle houdbare zuivel, koffieverrijkers en ook voor kaas zal het zuivelconcern hogere prijzen aan haar afnemers berekenen, laat de zuivelonderneming weten.

Over de omvang van de prijsstijgingen zegt een woordvoerster geen mededelingen kunnen doen. Aanleiding voor de prijsstijging zijn de gestegen melkprijzen.

Bron: Agrarisch Dagblad auteur: Rene van Buitenen

P.s. Doet dat AGD nu nog steeds moeilijk als je hun berichten hier plaats?

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Dit is nog eens heldere taal, wat een lef.
Maar nu ook in daden omzetten, we zullen zien.
Onbekend
Sanders lijkt mij een beetje de DDBer onder de zuivelbobo's:

beetje jengelen en zeuren, ligt altijd aan de ander en de slachtofferrol past hem prima.

Gewoon uitgaan van eigen kracht, dat zou hem sieren.
Onbekend
Heelmaal met je eens ruud het past niet voor een topman van een zuivelconcern om te zeuren dat het aan de concurent ligt dat het niet beter met "zijn"berdrijf gaat.
Onbekend
Maar wat is het voordeel voor de melkleveranciers als FF met de verkoopprijs aan de retailers onder de prijs van de con(collega) gaat zitten? Waarom niet gezegd voor Campinaprijs en niet lager dan leveren we en anders niet. Weer het spreekwoord als 2 honden (FF en Campina) vechten om een been, de loopt de 3e hond (retailers) er mee heen. Weer hebben de melkveeleveranciers het nakijken, zowel FF- als Campinamelkveehouders. Lever zelf niet aan deze fabrieken voor alle duidelijkheid.
Onbekend
Heb jij ooit handel gedaan? alsjij een kunstmest koopt neem jij de handelaar ook niet serieus als hij zegt ik lever je het voor de prijs van mijn con(collega). ah kijkt gewoon wat krijg ik voor welk geld. En hierin had rff een beter aanbod.maar welke deal er exakt is gesloten komen wij toch niet te weten.
Onbekend

Het is een en al goed nieuws aan het zuivelfront, op het weer na natuurlijk.
Zo, en nu als de wiedeweerga naar Appie Heyn een voorraadje kaas, friesche vlag, campina, mona, chocomel, fristi, nutricia, completa en andere producten inslaan waar maar zuivel in verwerkt zit.
Het kon wel eens een goede belegging wezen, al is het maar in het klein. En je weet het, wie het kleine niet eert is het grote niet weert.
Onbekend
Jammer dat de hamsterweken voorbij zijn WV
Onbekend
let maar op die komen zo weer teruggijs schreef:
>
> Jammer dat de hamsterweken voorbij zijn WV
anonymous_602
Sanders moet dus niet meer zeuren, maar gewoon lekker meedoen!
anonymous_821
Jij hebt geen abbonnement op de digitale editie, dus wat jij plaats is vrij op internet te zien.
Daar zullen iets makkeler mee zijn
Maar toch, als je helemaal onderaan kijkt waar jij het vandaan haalt , en je klikt op" gebruiksvoorwaarden" dan krijg je het volgende te zien
[www.reedbusiness.nl]

Lees zelf maar

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , melkprijs , kaas , zuivel , zuivelconcern , zuivelonderneming en Actuele zuivelprijzen - Wat is de melkprijs nu? geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0