Qprijs: dieselolie

vanmorgen afrekening dieselolie ontvangen, van Q8 Compaan 2000 liter ? 62,95
per 100 liter, wie kan er goedkoper, week 27.

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
ex of incl ?dat scheelt nogal wat
Onbekend
dat is natuurlijk excl Ik betaalde 14-05 bij ODN Bedum voor 1145 ltr. landbouwgasolie 0,6536 ecl BTW Er is goedkopere te koop, maar de kwaliteit is vaak minder en het verbruik hoger.
Onbekend
Dat kwaliteit en verbruiksverhaal wil ik betwijfelen. De chauffeur van mijn leverancier (Gulff) beweert dat tankwagens van verschillende maatschappijen bij een en hetzelfde depot gebroedelijk naast elkaar staan te laden.
Onbekend
onze handelaar haalt het bij diverse depots en verkoop het onder mobilKlaas de B schreef:
>
> Dat kwaliteit en verbruiksverhaal wil ik betwijfelen. De
> chauffeur van mijn leverancier (Gulff) beweert dat tankwagens
> van verschillende maatschappijen bij een en hetzelfde depot
> gebroedelijk naast elkaar staan te laden.
Onbekend
klopt helemaal, alleen Q8 staat er om bekend dat deze graag restpartijen(onderste uit het vat) koopt. Dir verhaal heb ik dus van verschillende leveranciers (Shell, Esso en BP).
Onbekend
Dank je de koekkoek !!
Shell, Esso en BP, de maatschappijen die jij aanhaalt, moeten wel met een dergelijk verhaal komen om hun eigen 'graaien' goed te praten.
Ik ben blij dat er nog vrije handel is in de vorm van kleinere partijen die tussen de giganten 'doorfietsen'.
Onbekend
Ik heb dat soort verhalen ook gehoord over Neutrol een kleine handelaar uit Groenekan. Ik vraag me alleen af in hoeverre dat klopt? Die olie wordt met een boot naar Rotterdam gebracht, vervolgens wordt het daar door de raffinaderij gepompt en komt er diesel benzine en nog meer troep uit.
De tanks waarin het wordt op geslagen zijn zo groot dat steegro en van Bakel er nog een jaar mest in kunnen opslaan. Diesel verrot niet en je hebt geen kiemgetal, dus volgens mij komen die tanks misschien een keer in de paar jaar echt leeg voor onderhoud. Het laatste restje komt dus niet vaak in zicht. Ze zullen ze namelijk altijd blijven bijvullen. Ik denk ook niet dat er bij een olie raffinaderij nog handel in kliekjes is, dit gaat weer terug in de pot ruwe olie of wordt ergens anders opgestookt.
Onbekend
Plaatje van een laad station ergens in de botlek, net een melkfabriek allemaal verschillende auto's 😄

Onbekend
25-06-2007 62,75/100 ltr totaal 3000ltr Fieten Hollandscheveld

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dieselolie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
3
TREFWOORDEN