Mkz

Zitten jullie er ook niet een beetje over in, hoe het allemaal afloopt, met
de mkz ?
Gelukkig blijft het voorlopig beperkt, en hopelijk loopt het met een sisser af,
maar spannend is het allemaal wel.
Als het weer naar Nederland komt, zal er weer veel psychische nood zijn.

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
nee, maar ik zat noch in het ruimingsgebied, noch in het toezichtsgebied.
Onbekend
Wij hebben 6,5 jaar geleden vol in de ellende gezeten. Het had niet veel gescheeld of in het voorhuis was de kleine geboren terwijl in het achterhuis geruimd werd. Aan de ruimingen zijn we ternauwernood ontsnapt maar de schrik zit er nog steeds in (randje MKZ-driehoek) en ik moet er niet aan denken zoiets ooit nog weer mee te moeten maken.

Laten we met z'n allen hopen dat het aan de andere kant van die plas water blijft al heb ik zo m'n twijfels over de eerlijkheid van de berichten. Eerst onkennen, dan toegeven en het idee dat de uitbraak het gevolg is van de overstromingen vind ik eerder ongeloofwaardig en sprookjesachtig dan de waarheid.
Onbekend
Ik denk da jij de spijker op zun kop slaat (boerinneke in spe) ,maar dat het in nederland komt zie ik toch eigenk=lijk niet gebeuren.
Onbekend
volgens dit bericht, heeft er sinds begin juni geen transport van dieren
plaatsgevonden, van of naar dit bedrijf. :
[news.bbc.co.uk]
Onbekend
zaterdag was al bekend dat er veel veetrasporten uit engeland hadden paatsgevonden en enkele uit het gebied
Onbekend
ben vandaag op veterinair ambt geweest en hier in noord duitsland weten ze nog van geen toetten of blazen maar alshet mis gaat is de geestelijke nood zeer groot en dan denk ik dat er nog wel eens een paar boeren uit het leven stappen als het hun voor de 2de keer over komt
anonymous_821
Minister Verburg van Landbouw laat 265.000 doses mond– en–klauwzeervaccin aanmaken als voorbereiding op een eventuele vaccinatiecampagne. Dat maakte het ministerie dinsdagavond bekend.
Zie verder [www.refdag.nl]

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mkz geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN