MKZ mogelijk door menselijke fout

MKZ mogelijk door menselijke fout
07 aug 2007 21:09
Het is hoogst waarschijnlijk dat de MKZ-uitbraak in Zuid-Engeland afkomstig is van een van de twee MKZ-laboratoria in Pirbright vlakbij de besmette boerderijen. Het virus is daarbij vermoedelijk niet verspreid via de lucht of afvalwater, maar een menselijke fout moet worden gezien als een serieuze mogelijkheid.
Dat stelt de Britse Health and Safety Executive (HSE) in een eerste voorlopig rapport over de mogelijke rol van de twee laboratoria bij de MKZ-uitbraak.

zie agd.nl/Algemeen/Artikel/…

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Je vergeet te vermelden dat erbij gezegd wordt dat opzet niet is uitgesloten!

Ze kunnen het dierenactivisten trainingskamp in Appelscha wel afzeggen a.s. vrijdag. Dit is een veel effectievere manier om de agrarische sector om zeep te helpen dan het boertje pesten wat ze daar gaan leren.
anonymous_821
Ik vergeet niets want ik kopieerde alleen,.
Sabotage door dieractivisten vind ik zelf buitengewoon onwaarschijnlijk.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's afvalwater , virus en mkz geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN