LTO Nederland blijft bij vrijwillige vaccinatie

Lto is vooralsnog septisch of bluetong kan worden uitgeroeid
<<<<<<<<<<<<<<<

LTO Nederland blijft bij vrijwillige vaccinatie
17 nov 2007 08:05
LTO Nederland blijft voorlopig bij haar keuze om vrijwillig te gaan vaccineren tegen bluetongue.

Dit zegt portefeuillehouder dierziekten Toon van Hoof. Eerder deze week maakte de Europese Commissie bekend dat ze de bestrijding van bluetongue volgend jaar met alle beschikbare vaccins wil aanpakken en de vaccinatie drie jaar lang wil voortzetten.
Zie verder [www.agd.nl]

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
worden ze toch verstandig bij lto ?????????
Onbekend
'T is maar wat je verstandig noemt. Zeker geen last van blauwtong gehad?
Onbekend
Het is de keus voor elke boer zelf, die verplichte IBR enting heeft ons veel meer buikzeer geleverd dan de blauwtong tot nu toe....We enten nu al weer 3 jaar met marker vaccin voor IBR, als er wat gebeurt is het nu ons pakkie an en onze keus wat we gaan doen... Dus LTO heeft groot gelijk en aangezien LNV toch niet wil meebetalen, moeten ze ons ook maar vrij laten over het al dan niet enten... Zoals het nu gegaan is de afgelopen maanden, prakkiseren wij niet over een blauwtong enting. En als we het dan zelf moeten betalen, maak ik zeker bezwaar bij LNV tot het laatst toe... Enten is ook niet zonder risico en geen garantie op succes!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , dierziekten en bluetongue geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN