Prijs van vaarzen en koeien in Duitsland

’Prijs Duitse vaars gaat naar 1.150 euro’
Verden – Een gemiddelde prijs van 1.150 euro voor een export­vaars is volgens de Duitse fokke­rijorganisatie Masterrind gemak­kelijk te halen. De prijzen van Duits fokvee zijn gestegen wegens aanhoudend grote vraag bij een aanbod dat duidelijk kleiner is geworden. Dit komt mede dankzij de heropening van de Russische markt.
De prijzen van afgekalfde koei­en bereikten in september op ge­middeld 1.700 euro het voorlopige hoogtepunt en zijn nadien welis­waar weer iets gedaald, maar handhaven zich desondanks op een hoog niveau, stelt Masterrind vast tegenover de persdienst van de Nedersaksische boerenbond Landvolk.
Zie voor de rest van het artikel het Agr.Dagblad

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
veeveiling cloppenburg prijzen 1900 gemiddeld voor afgekalfde verse vaarzen.
Onbekend
Laatste veiling Leer 2063 euro, LAatste veiling Verden 2035 euro. Dit is excl veilings kosten, btw en transport.Hier komt ongeveer 15 tot 20 % over heenHeb nu aan te bieden, komenmorgen(woensdag 19 stuksgeven van 25 tot 30 liter. Mooie dieren.1725 euro thuis geleverd, inc btw

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's duitsland , koeien en fokvee geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
14
TREFWOORDEN