Gesekst sperma

Heeft er al iemand ervaring met de bevruchtingsresultaten?

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
8 drachten van 5 rieten, alles gedeeld in 2 of 3 koeien, drachtig gevoeld voor juli volgend jaar. insemineer volop met siryx. succes jeroen
Onbekend
2 koeien drachtig van 10 rietjes, 1 kui en 1 bul... zal wel toeval wezen... let op wel van cogent. Is me slecht bevallen maar ga wel aan de slag met syrix, verwacht ik meer van. (maar dat kan gauw ;-))
Onbekend
Wij hebbem juist goede ervaringen met Cogent sperma.
Waarschijnlijk 6-7 pinken drachtig. De laatsten moeten overigens nog gescant worden.
Onbekend
ja dat kan. het meeste op[ pinken terwijl ik normaal op 1,37 rietje per dracht zit bij de pinken, koeien iets hoger. Dus wat het nou is... Maar weerhoudt me er niet van om het weer te gebruiken... alleen nu ff pauze van 2 jaar, heb inmiddels alweer besteld maar wel bij cr delta
Onbekend
en de mannelijke zaadcellen hebben ze op de rest van de bedrijven verspoten
Onbekend
Het zou me inderdaad niet verbasen als die zaadcellen weer bijgemengd zijn bij het sperma van gewone rietjes. Tjonge jonge jonge we krijgen alleen maar stierkalveren. Laatste 25 kalveren 1 vaarskalf en dan ook nog van natuurlijke dekking. En wij zijn volgens mij niet de enigste met dit "probleem".
Onbekend
Ik trek op dit moment erg veel vaarskalfjes , helaas zijn het belgen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's sperma geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN