Sra rapport 2008

hier ga ik zeker heen !!!!
vorig jaar ook geweest en elke melkveehouder
zou hier naar toe moeten
een kijkje in de keuken van je zuivelfabriek
belicht van uit een positieve houding
wat mij verder opviel toen was datje kan leren van elkaars fabrieken
hoe een prijs tot stand komt en wat de verbeteringspunten kunnen zijn

januari 2008
SRA-avond in Giessenburg
Wanneer: maandag 21 - maandag 21
Waar: De Til, Breestraat 1 te Giessenburg.

Beschrijving: SRA-avond 2008: cijfers en structuur op maandag 21 januari om 20.00 uur in De Til, Breestraat 1 te Giessenburg. De NMV nodigt u van harte uit om bij de ‘SRA-avond 2008: cijfers en structuur’ aanwezig te zijn. De NMV vindt kengetallen, die transparantie geven in de jaarresultaten van de coöperatieve zuivelondernemingen, een must voor de leden om het bestuur en de directie te kunnen beoordelen op hun prestaties. Net als vorig jaar heeft de NMV accountantsorganisatie SRA; Samenwerkende Registeraccountants & Accountant-administratieconsulenten, opdracht gegeven om de jaarverslagen van de vier zuivelcoöperaties te analyseren. Nu voor 2007. Tijdens de SRA-avonden zullen wij de nieuwe kengetallen van uw zuivelonderneming presenteren en zal er aan de hand van de SRA-cijfers gediscussieerd worden over gewenste wijzigingen in de structuren van de coöperatieve zuivelondernemingen. In het licht van de fusieplannen van Campina en Friesland Foods is kennis van deze kengetallen bijzonder belangrijk voor de Nederlandse melkveehouder. Ook zullen wij u tijdens deze bijeenkomst kennis laten maken met De faire melk. Wij nodigen alle melkveehouders en hun partners van harte uit, aanwezig te zijn op een SRA-avond!

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
zijn er al jaarrapporten 2007 beschikbaar voor een nadere analyse?
zo niet, dan wordt het papegaaien over jaarcijfers 2006 en daar heb ik geen behoefte aan

ook zal de nieuwe grote coöp. Friesland Campina wel weer worden afgezeken
Onbekend
Dat men zonder dat de raporten beschikbaar zijn al een analyse maakt zegt toch genoeg over de kwaliteit van dit rapport
Onbekend
Dat jij niet in de keuken van jouw favoriete restaurant mag kijken wil nog niet zeggen dat er geen cijfers beschikbaar zijn.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , campina , nmv , faire-melk , melkveehouders , melkveehouder en zuivelonderneming geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0