Zaagsel instrooimachine

Tot vorig jaar maakte Holaras zaagsel instrooimachines (voerdoseercontainer met een uitschuifbare transportband eronder). Echter nu niet meer. Weet iemand nog een ander merk met dit systeem. Ik wil een uitschuifbare transportband hebben om het zaagsel vanuit de buitenkant van de stal door de muuropening voor in de ligboxen te draaien. Hij moet aan een mini-shovel komen hangen en mag dus niet zo heel zwaar zijn.

Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Weleens gelezen die het vanaf de voergang deed met een hele lange,verder nog wel een ideetje;
Neem aan dat je een vijzelbak aan de schovel heb,als je daar nu een "haf pipe" aan haak (net als bij een betonauto die gaat lossen) zou de vijzel van je bak deze laatste ca.2 meter niet verder aandrukken of anders licht laten hangen (glijbaan)
De tijd dat zo'n transportband weer in en uitgeschoven is ben jij alweer om de volgende spant gemanouvreerd!
Tis zaagsel loopt licht weg!
succes (p.s. verzin ook maar wat)
Onbekend
wytse bouma verkoopt ze tel nr 0653861923
Onbekend
Evenhuis landbouwmechanisatie, Giethoorn
tel. 0521-361352

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal , zaagsel en ligboxen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
3
TREFWOORDEN