Friesland Foods houdt voorschot februari gelijk

Friesland Foods houdt melkprijs gelijk
04 feb 2008 10:44


Friesland Foods houdt de voorschotprijs van februari gelijk aan vorige maand op € 39,50 euro per 100 kilo, inclusief btw.

De zuivelcoöperatie berekent sinds dit jaar de voorschotmelkprijs op basis van een vast vet-gehalte van 4,45 procent en vast eiwit-gehalte van 3,45 procent. In februari is er geen herfstmelktoeslag of zomerheffing. De weergegeven prijs is berekend aan de hand van een gemiddelde jaarleverantie van 550.000 kilo melk.

De melkprijs van februari is € 10,35 hoger dan in februari 2007 en € 4,74 meer dan de gemiddelde voorschotprijs van geheel 2007. De eiwitprijs bedraagt € 7,74 per kilo, de vetprijs € 3,18 per kilo exclusief btw.

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
hahaahahahahahaha, uiteraard.........................................niet, tenzij je elk minuut op hun site zit
anonymous_821
Sorry dit stond al op dit prikbord zie ik.
Niet naar gekeken omdat bij dit bericht de tijd van 10.44 stond.
Maar leden krijgen eerder bericht neem ik aan

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkprijs , btw en voorschotmelkprijs geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0