Stoppersregeling boeren in gevaar door uitspraak Raad van State
Deel dit topic
Deel ook jouw kennis en inzicht
Hebben de thema's uitspraak , stoppersregeling en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!
Laatste
Reacties
Lang voor geknokt maar eindelijk resultaat.
Veranderd.
Je zou maar getekend hebben.
#woest onbetrouwbaar
Als het niet zo idioot en triest was, lag je dubbel van het lachen.
Maar nu zal blijken of deze regering de regels kan veranderen
prikkebord.nl/topic/317090/…
prikkebord.nl/topic/329968/…
En Cowboy heeft de ervaring ook al dat je er gewoon rekening mee moet houden:
prikkebord.nl/topic/329968/…
slopen kan met electrisch materieel dus 0 uitstoot en dus geen vergunning
herbouw wanner nodig kan ook met electrisch materieel dus 0 uitstoot en dus geen vergunning. Als je circulair bouwt is dit helemaal goed te verantwoorden.
(Allemaal natuurlijk nodeloos ingewikkelde papieren procedures die nergens op slaan)
Over van melkvee naar akkerbouw is geen nbw vergunning voor nodig. Momenteel heeft niemand een vergunning voor uitstoot van trekkers of machines nodig.
Bij het intrekken van de vergunning wordt 85% van de stikstof ingetrokken. De overige 15 % blijft gewoon op het bedrijf liggen. Alleen de dier categorie is niet te wijzigen door intern salderen. Dat hoeft bij aanvraag bij de gemeente echter geen probleem te veroorzaken omdat de procedure voor nbw en omgevingswet uitelkaar getrokken is.