Franse dromedariskaas wint internationale prijs: ‘Hoog tijd dat Europa aan de dromedarismelk gaat’

Een lekker Frans kaasje: wie smult er niet van? Maar een Franse boer maakt wel een héél bijzondere en ongewone kaas: dromedariskaas. Frank Renout ging op bezoek bij boerderij La Camelerie. ,,De melk is verbazingwekkend vol van smaak’’, zegt de maker zelf.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frank , melk , europa , boerderij en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
191