Nieuwe soja ontwikkeld – Beter voor de koe?

Een nieuwe sojasoort met een hoger gehalte oleïnezuur zou minder belastend zijn voor de pens en mogelijk meer voordelen voor de koe bieden. De Michigan State University deed onder leiding van Adam Lock onderzoek naar deze sojasoort en het gebruik ervan in het melkveerantsoen.

Deel dit topic

Reacties

kof
Hoe is het ontwikkeld?
Nevergiveup
@kof veredeling ?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koe , soja , pens en onderzoek geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
669
TREFWOORDEN