Graszaadhooi

Qprijs - wat doet de prijs van graszaadhooi?


1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 24/09/2008 19:28 door Co Scholten.

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
ik betaalde vorige week 120 euro thuis in de schuur gelost, grote balen en mooie kwaliteit
Onbekend
Betaalde € 100, kleine baaltjes prima spul op mijn wagens geperst.
Onbekend
vorig jaar ook eens een paar balen graszaadhooi bijgevoerd.

Maar ik moet zeggen dat het niet kan tippen aan lekker goed ruikendeigen hooi.
Onbekend
Betaal ik voor mn melkkoeien liever het dubbele (van 120 euro) voor lucerne, zeer smakelijk en je hebt de helft minder nodig omdat er veel meer prik in zit dan graszaadhooi.
Onbekend
Alleen Den Hartog adverteerd met Luzerne, prijs € 310.00 per ton
Onbekend
gewoon goed graszaadhooi bestellen wat misschien 10-25 euro per ton duurder is, maar wel fris en ruikt goed. Met de mengwagen wil het prima. Wil je eigen hooi voeren, dan moet je niet van dat structuurloze hooi hebben, maar van onbemest land wat mooi in de aar geschoten is. Ik voer meestal beheershooi en probeer elk jaar enkele ha's onbemest land te hooien. Lukt dit niet, dan koop ik goed graszaadhooi bij. Luzerne is mooi spul, maar na het geprobeerd te hebben bleek toch dat de extra kosten zich niet terug verdienden.Bij overgang naar graszaadhooi bleef de productie hetzelfde.
Onbekend
Wie heeft er ervaring met gehakseld koolzaadstro voeren ipv graszaadhooi?
Onbekend
waarvoor voer je graszaadhooi ? ik persoonlijk heb liever iets meer structuur in het kuilgras dan dat ik vanalles bij moet kopen ,qua ruwvooer ben ik wel zelfvoorzienend.
Onbekend
hier ben ik het helemaal mee eens
Onbekend
maar dan heb je vaak wel een kuil met beduidend minder vem en eiwit.. nou dan maar liever een halve kilo lucerne of graszaadhooi erdoor heen mengen
Onbekend
ik ben niet zo gek van kuilen met 1000 vem ,van kuilen tussen 875 en 950 kan je goed melken en heb je ook minder problemen met de gezondheid van de koe.
1e + 2e snee vem 914dve 67structuurwaaarde is 3 (op veen)
ik vind dit een prima kuil.
anonymous_602
310 euro per ton lijkt me geen reële prijs...

Bel anders eens met de grasdrogerij alhier: www.groenvoeders.nl

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's hooi en graszaadhooi geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN