Knieboom

Ben op zoek naar een knieboom, dubbelwandig voor in de ligboxen van de koeien, Wie weet waar ze te koop zijn voor een voordelige prijs? bij de boer zijn ze 16 euro per strekkende meter en de beugels nog eens 3 euro per ligbox. Wie bied minder? en wat zijn jullie ervaringen?

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
gewoon een slang van een regenhaspel is het goedkoopst en werkt prima wel moet je zelf beugels maken
Onbekend
kijk eens op marktplaats en zoek eens op knieboom.

je krijgt dan vermelding van bert ter beek

met vr. gr.

albert folkertsma
Onbekend
dank je albert, heb inmiddels een mailtje naar deze best man gestuurd. En Nimda, ik vind 110 mm zelf te klein als knieboom. Heb het nml. geprobeerd met een pvc buis die over was na bouw van de stal. Deze was 90 mm en dat werkt totaal niet... maar desondanks bedankt voor je reactie!
Onbekend
de een heeft buizen van 160 mm de ander 110, ik heb het met 90 geprobeerd maar dat beviel niet. Welke zijn dik genoeg ervoor? 160 of toch maar de 200?
Onbekend
voor duidelijke foto's kun je ook op de site van smitenvandronkelaar kijken.

www.smitenvandronkelaar.nl

deze verkoopt ook de buizen van bert ter beek.

met vr. gr.

albert
Onbekend
hebben zelf afgekeurde hogedruk pvc buis 110 mm als knieboom. Van De Wildkamp. dezelfde prijs als gewone pvc 110 MM Buis en je kunt er met de trekker over heen rijden zonder dat het kapotgaat.
Wimsumar
Beste Adrie: Zijn dit afgedankte boorbuizen? Dan opletten vanwege radioactieve lading.Niet dat dat schadelijk is maar je raakt ze later zelf alleen tegen hoge kosten kwijt. (Kunnen niet in "oud ijzer&quot
adrie
Martin Boogerd06-11011350
160 mm dikwandige pijp, zeg maar hoeveel je wilt hebben en hij levert het voor een scherpe prijs.
adrie
Hagel nieuwe buizen van plastic / pvc , ze hebben dat in het groot ingekocht, dus voor een scherpe prijs kun ze dat leveren.
anonymous_372
heb de buizen (dikwandig hard kunststof 200mm) van bert ter Beek 2,5 jaar in de boxen liggen, tot nu toe vol tevredenheid.
anonymous_974
haha 160mm boorbuizen. Dan zou je deze kniebuis met de telescoopkraan mogen leggen.
Heb zelf een 125mm tyleenslang voor in de box, ook als 2e keus bij de Wildkamp vandaan. Onverwoestbaar.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , ligboxen , boer en ligbox geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
13
TREFWOORDEN