Schiphol wil dat reizigers minder vlees en kaas eten
Bron
telegraaf.nl
Deel dit topic
Lees ook
Deel ook jouw kennis en inzicht
Hebben de thema's vlees , kaas , eieren , zuivel , eten , voedsel en schiphol geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!
Laatste
Reacties
Mc Donald doet er gelukkig niet aan mee en ziet de omzet alleen maar toenemen.
Mc Donald laat zich niet sturen...
Op deze manier gaat het wat sneller :
Helemaal van t padje af!
De jaartallen met vinkjes zijn door de Wobbers/ Wooers toegevoegd. Waarom weet ik niet.
Laagje voor laagje moeten we er rijp voor gemaakt worden tot er geen keuzemogelijkheden meer zijn.
(klik om te vergroten)
Luchtvaartmaatschappij Transavia is gestopt met de verkoop van vegetarische saucijzenbroodjes aan boord omdat er te weinig vraag naar is. De traditionele variant met echt vlees verkocht daarentegen altijd goed op vluchten. ‘We stemmen ons menu af op vraag en aanbod’, laat een woordvoerder weten.
Transavia stapte eind vorig jaar over op de vegetarische variant van het broodje, geleverd door de Vegetarische Slager van Unilever. Dit bleek echter geen succes. De vliegmaatschappij denkt niet dat het weer overstappen op een vleesvariant gevolgen voor het klimaat zal hebben. ‘Als je vegetarische saucijzenbroodjes moet weggooien is dat ook niet duurzaam’, aldus de woordvoerder.
De maatregel staat haaks op het beleid van luchthaven Schiphol die juist veel meer plantaardige producten wil gaan verkopen om de CO2-uitstoot terug te dringen. De luchthaven wil dat 60 procent van het aanbod aan eten en zuivel in 2030 plantaardig is, werd recent bekend.
Bron: nd.nl/varia/varia/…
Minder vluchten horen daar niet bij.!
prikkebord.nl/topic/334160/