'Melk verdient waardering, maar krijgt negativiteit'

Hoe ver verwijderd van echt voedsel raken we eigenlijk wanneer er steeds meer stappen worden gemaakt naar eten uit fabrieken? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat puur eten uit de natuur weer de waardering krijgt, die het vroeger had.

Deel dit topic

Reacties

+1
Marco69
Let them eat Soylent Green.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natuur , eten , vroeger en voedsel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1.191
TREFWOORDEN