Vogelgriep uit koeien bindt aan receptor in de menselijke luchtwegen


Quote:
Vogelgriep: Het vogelgriepvirus heeft in Amerikaanse koeien een verandering ondergaan waardoor het makkelijker mensen kan infecteren.

Deel dit topic

Reacties

+1
de jonge
Na de nertsen de koeien aan de beurt???
+1
@de jonge ook dit beschrijven de ambtenaren in hun toekomstvisie
+2
casev2
Ze kneden dit verhaal net zo lang totdat er een verdienmodel uit vloeit....
+1
bio boer
123 melkpijs crisis 🫣
+1
hip
Goh, wat een verassing. Zit hetzelfde knipje in als bij Sars-Cov2. Misschien wel made in Holland.
Erasmus Rotterdam. Ze doen daar dezelfde shit als in het Wuhan Institute of viroligy. Marion Koopmans en
Ron Fouchier hebben daar de leiding en zaten ook in het selecte groepje dat moest voorkomen dat bekend werd dat het Sars-cov2 virus uit het Wuhan lab kwam.
+1
grös
@hip
Geen idee, maar ze verzinnen wel weer een Mrna-vaccin dat ons miljarden kost. Ontwikkelingkosten voor de universiteit en de winst voor de industrie.
Nevergiveup
DNA vogel is wel totaal anders als koe of mens , natuurkundig een rare kronkel als het bij alle drie overgedragen zou worden 🤷
+2
de jonge
Het zieke vind ik steeds dat er niets aan de ""daders"" wordt gedaan, maar juist andere dieren worden afgemaakt en mensen in quarantine etc worden gezet... bv bij corona als dat inderdaad door vleermuizen is verspreid, er is niets aan de verspreiding door vleermuizen gedaan, in nederland worden ze juist beschermd... nu met vogelegriep, er word niets aan de vogels gedaan die het verspreiden, maar andere dieren worden afgemaakt...dus de veroorzaker blijft vrij en het slachtoffer wordt nog een keer geslachtofferd...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien en vogelgriep geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1.197
TREFWOORDEN