Hoe zit het nu met de vetmelkers?

Via via ben ik door verwezen naar deze site.
Mijn vraag is eigenlijk hoe zit het met de vetmelkers krijgen ze nu extra quotum of niet?
Deze kwestie kwam ter sprake bij een item over EU regels en hoe daar mee om te gaan.

Arnie student Fontys Hogeschool Eindhoven

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Stuur even een mail met je vraag en contact gegevens naar de woordvoerder van de vetmelkers zou ik zeggen dan heb je het uit de eerste hand.

Email:vetmelkers@hotmail.com
Onbekend
Ik dacht dat er afgelopen week meer bekend zou worden.Maar ik kan nergens niks vinden wat actueel is.
Onbekend
Beste Arnie,

Ik werd als woordvoerder van de vetmelkers gebeld over jouw post op dit forum Arnie. Je wilt dus graag wat meer weten over onze problematiek, ik neem aan voor je studie. Het is een complexe materie en ik denk inderdaad dat het beter is dat je zoals Herman voorstelt dan even via onze mail reageert. Daar je vragen kenbaar maakt en je telefoonnummer achterlaat, dan kan ik mogelijk je vragen telefonisch beantwoorden of je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Herman heeft ons e-mail adres hier al kenbaar gemaakt (vetmelkers@hotmail.com). Ik heb van je echter nog geen mail ontvangen.
Onbekend
Volgens mij is Arnie helemaal geen student en post hij dit met hele andere redenen. Anders had die woordvoerder wel een mailtje gehad. Dus vertel maar op Arnie, waar ben je op uit !
Onbekend
Hallo Arnie,

Even rechtsboven bij zoeken vetmelkers intoetsen en je krijgt heel de discussie op een presenteerblaadje incl filmpjes.
Wat de Woordvoerder Vetmelkers schrijft laat maar zitten want iemand die zijn eigen naam niet durft te noemen hoef je ook niet serieus te nemen.
Onbekend
Je kunt inderdaad ook hier op het forum zoeken, maar ik mag toch hopen dat Arnie dat zelf ook al gedaan heeft.

Oja, mieren ....erwaar gaat dit over. Wat doet dat er nou toe. Ben jij soms weten wie de woordvoerder is Toon ? Ik zou zeggen stuur hem een mail!

Maar ik vrees dat hij je niet serieus kan nemen. Met alleen zeggen dat je Toon Brekelmans bent ? Dat is toch niet serieus te nemen. Waar woon je, hoe oud ben je, heb je je studie afgemaakt, ben je homo of hetro, heb je kinderen, hoe oud zijn die? Wat is je bruto jaar inkomen? Heb je een strafblad, je telefoonnummer, rijbewijsnummer en kenteken van je auto, je weet maar nooit. misschien heeft iemand daar nog eens wat aan. Is misschien ook wel handig op het forum. Dat is toch compleet irrelevant, ik heb maar een vraag die relevant is. Waarom schrijf je op dit forum en heb je die woordvoerder al een mail gestuurd om hem zijn naam te vragen ?
Onbekend
Hallo Gerard,

Nou ik ben geen homo, hopelijk neem je dat serieus. Maar ik heb denk ik wel ongepaste kritiek geleverd. Arnie zal die woordvoerder inmiddels misschien ook al wel een mail gestuurd hebben.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkers en europese unie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN