Nederland heeft 50.000 doses vogelgriepvaccin, maar gebruikt die nog niet

Nederland heeft in Europees verband 50.000 vaccins tegen vogelgriep ingekocht, maar bij een pandemie is dit niet voldoende.

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Die 50000 doses worden bewaard voor de wappies.
Groen1
@Twentsch Land "Die 50000 doses worden bewaard voor de wappies" ?
Bennie Stevelink
@Groen1
Quote:
"Die 50000 doses worden bewaard voor de wappies" ?

Ik vrees dat het al te laat is. Aan het kakelen te horen hebben ze de vogelgriep al.
+1
Erik1979..
@Bennie Stevelink ja, het is vaak net een kippenhok bij de wappies 😂😂😂 maar altijd nog beter als bij de deugers iets te vaak tatu tatu horen en te vaak te laat en dan komt er ook nog een zwarte auto.
+1
de jonge
@Erik1979.. Zo zijn er zijn ook mensen die onderhand blijkbaar bij de prikverslaafden horen :😂
Erik1979..
@de jonge zo gevaarlijk is het ook weer niet. Ik heb ergens gehoord dat iemand er iets van 150 gehaald had. Van mij mogen we er een standbeeld voor maken. Potentieel vele levens gered 👍👍👍
+1
hans-hans
@de jonge en je hebt steeds meer mensen die een hekel aan de overheid hebben en hun politieke spelletjes
+1
Erik1979..
@hans-hans ik moet er de laatste tijd steeds meer om lachen. De afd wordt steeds groter hier. Die gaan knallen en alles komt naar buiten. Wat zijn er veel belazerd. En wat hebben mensen het slim aangepakt. Ik heb er best wel bewondering voor!
+2
WGeverink
@Groen1 Er gaan tegenwoordig nogal veel mensen die van zichzelf denken dat ze gezond zijn plotseling dood. Uit onderzoek is gebleken dat deze plotselinge sterfte in 73% van de gevallen een direct gevolg is van de prik. Zorg dus eerst dat je testament op orde is voor je weer voor een "booster" gaat.
+1
Framos
Lijkt me nog een heel gedoe, met 50.000 kippen door zo'n priklocatie.
bio boer
@Framos 50.000 dat klinkt veel maar als 1 doses voor 1 kip is dan kan 1 koppel van 1 boer ge vaccineert worden 😁
+2
Twentsch Land
Precies

Daarom is het niet voor de kippen van een kippenboer....😉

@bio boer
Framos
@bio boer man, geloof dat ik afgelopen nacht, onder invloed van corona, onbedoeld de wappies een voorzet heb gegeven 😅 corona bier, wel te verstaan 🙃
Erik1979..
@Framos nee. dat was deze keer Co zelf😂😂😂 en ja ik kop ze graag in!
+1
Noordoost
Voordat ze gaan prikken moet er eerst een stok in de neus gedrukt worden om te testen of ze t hebben 😜🥳
+3
Erik1979..
@Noordoost ja precies, en als ze het niet hebben laten we de pcr test gewoon een paar keer vaker vermeerderen tot we wat vinden en dan kunnen we alsnog prikken prikken prikken. Adje bouwt weer een feestje 😂😂😂
+1
Noordoost
@Erik1979.. misschien dat een mondkapje ook een idee is 🤷‍♂️
+1
Erik1979..
@Noordoost je moet dan wel een stofdoekje nemen want waarschijnlijk hebben ze niet genoeg officiële in voorraad. Niet dat die officiële virussen kan tegen houden of zo maar die zijn voor de grove druppels en de aerosolen theorie van de hond kan natuurlijk niet meteen overgenomen worden. Dat is namelijk ook een wappie. Dan moet je wel luisteren naar koopmans want die heeft ervaring opgedaan in haar jaren in het whuhan lab. Die is voor de msm heel geloofwaardig en heeft haar verborgen agenda voor de meeste netjes verborgen.
hip
@Erik1979.. De PCR test was het grootste bedrog in het geheel. Zaten sowieso al meerdere ontwerpfouten in en ze draaiden veel te veel cycles om een betrouwbare uitslag te krijgen. 23-27 cycles geeft een redelijk betrouwbaar beeld en dan moet je ook minimaal 3 probes als referentie hebben. ze draaiden tot 40+ cycles op 2 erfelijke stukjes. Werd er een gevonden dan was je al positief
+1
Erik1979..
@hip ja lachen hé?. Hier in duitsland word het de drosten test genoemd door insiders. Was al zolang bekend en toch trappen mensen er in. Nu heel veel naar buiten gekomen is zijn er nog mensen die het verdedigen. Dat is helemaal grappig.
+1
hip
@Noordoost En het kon ook gewoon met speeksel, resultaten waren gelijk, dus waarom deze foltering. De PCR- test was de truc om de 'pandemie' in leven te houden, naast dat deze onbetrouwbaar was verspreiden a-symptomaten(mensen zonder klachten en een positieve PCR test) het virus niet. Dit was al lang bekend maar door grote aantallen mensen (o.a.mensen zonder klachten) te testen kreeg men hoge aantallen positieve testen en de werden onterecht besmettingen genoemd door het RIVM en media om de angst er maar in te houden. Ook na een gerechtelijke uitspraak dat dit niet meer mocht gebeurde dat nog regelmatig
Erik1979..
@hip Reiner Feullmich zit nog steeds in de gevangenis omdat hij dit allemaal aan het uitzoeken is. Hij heeft het diesel schandaal tot een voor hem goed einde gebracht en dat vinden sommige te gevaarlijk. Nu houden ze hem op een beestachtige manier vast met als smoes van het eventueel verduisteren van 750.000 euro door wappies gedoneerd geld. Voor een anwalt als feullmich is dat klein geld. Daar hoeft hij niet voor te frauderen. Ik ken een anwalt die heeft veel meer gekregen voor een simpele faillissement zaak. En die heeft geen rechtelijke problemen. Iemand die het tegen de auto industrie opneemt kan het makkelijker verdienen.
de jonge
@Erik1979.. finland gaat al los hoor met mensen vaccineren tegen vogelgriep...demorgen.be/nieuws/…
de jonge
@de jonge Finland gaat, als eerste land ter wereld, beginnen met het vaccineren van mensen tegen vogelgriep. Dat meldde het Finse gezondheidsinstituut THL deze week . Het gaat vooralsnog om professionals die werken met dieren die vatbaar zijn voor vogelgriep, zoals nertsen, pluimvee en wilde vogels.2 dagen ge
+2
Erik1979..
Mensen maak je geen zorgen. Als von der Leyen herkozen word en ze uit de bak kan blijven dan koopt ze voor iedere europeaan 10 dosissen 👍👍👍😝😝😝
de jonge
@Erik1979.. is het ook niet zo dat we nu weten dat bacterien resistent kunnen worden door overmatig gebruik van antibiotica , dat er mogelijk sneller virusmutaties plaats kunnen vinden door overmatig vaccineren of onjuiste vaccins? Is er uberhaupt wel voldoende gekeken en onderzocht naar de langetermijngevolgen van al die vaccins? wat dat ook kan doen tav oa mutaties?
Erik1979..
@de jonge we weten helemaal niets. We weten ook niet of ons immuun systeem aangetast word op lange termijn door nieuwe soorten vaccin en medicijnen daarvoor heb je toch wel een 15 jaar onderzoek nodig.
+1
Grasbaal
Quote Reactie van @Erik1979..:
daarvoor heb je toch wel een 15 jaar onderzoek nodig.

Je zal het waarschijnlijk nooit willen snappen en de rest van je leven hierover door blijven zeiken (ik hoop dat je dit bij je thuis aan de koffie tafel niet doet). Uiteraard is 15 jaar onderzoek veel beter, maar soms is die tijd er niet en dan moet er direct actie worden genomen.
+3
labella
Quote Reactie van @Grasbaal:
soms is die tijd er niet en dan moet er direct actie worden genomen

Met alle gevolgen van dien!
+3
Erik1979..
@Grasbaal ik begrijp het iets te goed! Probleem is dat er een tijd was dat ze een niet goed getest vaccin massaal gebruikt hadden voor een ziekte dat voor 99% van de bevolking niet ernstig was en heel goed natuurlijke immuniteit op konden bouwen. Dat dat vaccin meer bijwerkingen had als alle vaccinatie die er ooit zijn geweest samen. En daardoor bij heel veel mensen het vertrouwen in vaccinatie compleet heeft doen verdwijnen. Voor dat vertrouwen terug is gaat er misschien wel een generatie overheen. Wij praten namelijk niet over frikadellen.
Grasbaal
Quote Reactie van @Erik1979..:
ik begrijp het iets te goed!

ja ja...
+2
Erik1979..
@Grasbaal ik weet dat het moeilijk is toe te geven. Maar de wob documenten internationaal en nationaal bewijzen dat er heel veel mensen er gigantisch zijn ingestonken. Gelukkig zijn er nog mensen die doorgaan om daders van corruptie aan te pakken maar dat zal waarschijnlijk te weinig uithalen. Helaas leren de meeste niets van de geschiedenis en herhalen misstanden zich telkens weer.
+4
WGeverink
@Grasbaal De maar aanhoudende tien procent+ oversterfte is voor verzekeringsmaatschappijen een indicatie dat zich een ramp aan het voltrekken is. De "pandemie" is al lang afgelopen en eigenlijk zou er over de afgelopen jaren een ondersterfte te zien moeten zijn.
De oversterfte maakt pijnlijk duidelijk waarom het meestal tussen de 5 en 15 jaar duurt voor een medicijn of vaccine in de markt gezet mag worden.
+1
hip
@Erik1979.. We weten al wel dat na vaccinatie er een overmaat aan IgG4 antistoffen door het lichaam geproduceerd. Deze verdringen andere IgG antistoffen zodat de balans in je weerstand minder is. Dit alles kan autoimuunziekten op wekken en ik zeg niet graag ook kanker.
hip
@de jonge Idd dat heet antibody enhancement. Normaliter wordt bij virussen bij mutatie het virus besmettelijker en minder ziekmakend. Een virus heeft overlevingsdrang en heeft er geen belang bij een populatie te doden en zichzelf daarmee ook. Dus elke keer als er een nieuwe variant werd gepresenteerd werd het bijgezegd dat deze besmettelijker was, maar dat die minder ziekmakend was werd er maar mondjesmaat bij verteld. Dus een nieuwe mutant is in de regel goed nieuws. Ga je prikken tijdens een pandemie dan wil het virus het om het vaccin of om genetisch gemodificeerd geprogrammeerde stofje heen werken. Uit studies blijkt dan mogelijk dat er dan naast een naast een besmettelijke ook een ziekmakender variant kan ontstaan. Hoe dat werkt weet ik niet precies meer maar heb er ooit een video van Geert van den Bossche over gezien waar hij dat uitlegt. Daarom niet prikken als het virus circuleert. Daarom is het beter om in de zomer te prikken, maar als het covid prikje al werkt dan doet hij het maar voor een paar weken
Bennie Stevelink
@hip Kan een virus verschil zien tussen antistoffen die zijn gevormd als reactie op vaccinatie en antistoffen die zijn gevormd als reactie op besmetting met het veldvirus?

Het probleem bij vaccinatie van vee was dat er geen verschil kon worden waargenomen tussen antistoffen gevormd als reactie op vaccinatie en antistoffen gevormd als reactie op besmetting met het veldvirus. Daardoor was niet meer vast te stellen of een veestapel besmet was geweest. Dit probleem is opgelost door de ontwikkeling van marker-vaccins.
de jonge
@Bennie Stevelink wat is jou antwoord hierop dan? is het mogelijk dat er sneller virusmutaties plaats kunnen vinden door overmatig vaccineren of onjuiste vaccins? Is er uberhaupt wel voldoende gekeken en onderzocht naar de langetermijngevolgen van al die vaccins? wat dat ook kan doen tav oa mutaties?
Bennie Stevelink
Quote Reactie van @de jonge:
is het mogelijk dat er sneller virusmutaties plaats kunnen vinden door overmatig vaccineren of onjuiste vaccins?

Hoe lang wordt er al gevaccineerd tegen bv polio en pokken? Als dat probleem wat jij hier aankaart substantieel zou zijn zou de medische wetenschap dat toch allang weten.
+1
hip
@Bennie Stevelink Het gaat om vaccineren middenin een periode dat er veel gevallen/besmettingen zijn, dan kan dit optreden
+2
@Bennie Stevelink @arie.j @Grasbaal als jullie nou is de tijd nemen om op dit YouTube kanaal te kijken: https://m.youtube.com/@pcapel100/videos dit is een emeritus hoogleraar. en het boek van Kennedy te lezen, zal ongetwijfeld te dik zijn voor jullie. bol.com/nl/nl/… dan ga je op ze minst onderbouwde kritiek hebben. Maar dat zal er wel niet inzitten. Al zo oud en nog nooit verder kunnen kijken dan de neus lang is.
+2
hip
@Bennie Stevelink Bij corona is het verschil te zien middels kleuring. Bij een onlangs gepubliceerd onderzoek onder mensen die plotseling en onverwacht overleden zijn bleek 73% vaccin gerelateerd. Dit soort onderzoeken komen niet in de publiciteit, daar heerst nog een mea culpa over dit onderwerp.
Patholoog Arne Burkharth heeft deze kleuringsmethode voor het eerst toegepast en was nog wel iets voorzichtiger met termen als zeer waarschijnlijk aan vaccinatie overleden tot een mogelijkheid dat overledene aan vaccinatie is overleden. Burkharth is kort na het openbaren van de data verdronken.
Wel is vreemd dat bij corona anatomie werd ontraden. Je hebt een nieuw virus, mensen overlijden er aan en sectie wordt tegengewerkt, niet gewenst. Hetzelfde zien we met oversterfte. We hebben ruim twee jaar oversterfte rond de 10-12% Je zou dan zeker bij (jonge) mensen willen weten wat daar de oorzaak van is maar dat gebeurd niet. Ik ken drie mensen(17 23 en 32) die plotseling zijn overleden. 2 zijn zo het graf ingegaan en een had een myocarditus(hartzakjeontsteking) na onderzoek. Verband met vaccinatie werd niet gelegd, wel met een eerdere coronabesmetting . Uit recent onderzoek blijkt dat vaccinatie wel degelijk een bron voor myocarditus is en voorkomt bij gevaccineerden en in dit onderzoek niet bij ongevaccineerden (kunnen het wel degelijk krijgenmaar zeer zeldzaam) Zo zijn er wereldwijd momenteel ongelofelijk veel onderzoeken vrij die aantonen dat MRNA 'vaccinaties' op velerlei manieren schade aanrichten . Ik zag hier een samenvatting van de bijsluiter voorbijkomen maar de echte bijsluiter is gigantisch uitgebreid afgelopen jaar, ik weet het niet precies maar iets van 6 pagina's naar van 36 pagina's . Een tijdje geleden stonden er al ruim 1200 adverse events/side effects op de bijsluiter.
Wat ik wil is geen gelijk krijgen want dat had ik heel graag niet gekregen maar dingen die al een twee jaar of al langer door gecancelde gerenommeerde wetenschappers wordt verkondigd blijken uit te komen. Dat is niet allemaal in deze case zo maar ook met stikstof Co2 klimaat PFAS. Allemaal zaken die onzichtbaar zijn ongrijpbaar en met modulatie angstscenario's worden opgezet waar als je echt gaat meten en kijken wat er aan de hand is, veelal niets of het tegendeel (ijsberen, en onlangs het Great Barrier Reef) .
+1
hip
@Bennie Stevelink Een van de meest voorkomende bijwerkingen van de MRNA prik is ...... Corona. Gevaccineerden hebben daar 3 maal zoveel kans op al ongevaccineerden. Dus ik denk het wel dat het virus verschil ziet. Voor het vaccin hebben ze het meest muterende deel van het virus genomen het spike. Het spike of het virus ondergaat honderd tot honderden mutaties per dag. Na 3-4 maanden na de uitbraak zaten we al op 10000 mutaties(Pierre Capel) Het prikje ontwikkeld op de Wuhan variant dus van het begin van de uitbraak en werd begin 2021 ingezet. Dus een jaar later die kon al niet veel werking hebben. Tot prik 4 hebben we met deze variant geprikt. Booster klinkt leuk (NLP techniek)maar het was gewoon hetzelfde spuitje. Uit gegegevens van Israel waar het eerste geprikt werd leek vaccinatie te helpen en liepen bij de eerste cohort de ziekenhuis opnames terug maar na 3 weken bleken ze toch weer te stijgen. Vandaar mijn conclusie als ze helpen dan is het maar kort. Daarnaast is er ook de discussie of je niet met een neusspray moet enten omdat in de neus/slijmvliezen de eerste afweer zit. Wanneer een virus de bloedbaan bereikt kan hij al enkele dagen in de slijmvliezen of longen zitten. Als dit waar is zou een IBR enting bij koeien middels injectie ook niet helpen. Ik heb de indruk dat dat wel zo is.
Erik1979..
@hip ik vind het frappant dat minder als 1 op de 100 een ontsteking aan een hart spier of hart zakje kunnen krijgen. Staat gewoon in de bijsluiter die ik hier geplaatst heb dus kunnen ze niet af doen met onzin. Dat is één op de tien voetbalclubs elftallen en als je de reserves trainers etc. meetelt ongeveer iedere 5. En dan niet even de link leggen met al die ongevallen met sport en de prik. Zoveel mensen die niet eens even de bijsluiter erbij pakken als er geruchten rondgaan maar wel een schoolleraar geloven en een eeuwig liegende mp. Of nog erger mensen die de prikjes verkopen. En als er dan steeds meer informatie vrij komt nog volhouden dat ze zoveel gebracht hadden. Het staat niet in de bijsluiter anders had ik ook gedacht dat het het denkvermogen aan tast.
+2
Grasbaal
Quote Reactie van @Erik1979..:
ik vind het frappant dat minder als 1 op de 100 een ontsteking aan een hart spier of hart zakje kunnen krijgen.

Inderdaad, veel minder dan 1 op de 100 heeft hier last van gehad (maar niet overleden):

Quote:
Er zijn 373 meldingen die Bijwerkingencentrum Lareb tot eind januari 2022 heeft ontvangen over ontsteking van de hartspier of het hartzakje op zo'n 30 miljoen gegeven coronavaccins. lareb.nl/news/…

En wist je dat niet-gevaccineerde mensen (dus gewoon iedereeen) hier ook last van kunnen krijgen?:

Quote:
Ze komen jaarlijks voor bij 1 tot 10 op de 100.000 mensen. cbg-meb.nl/actueel/nieuws/…#
Bennie Stevelink
@Grasbaal 1 tot 10 per 100.000 mensen.
Dat is 300 tot 3000 per 30 miljoen mensen.
Er zijn 373 meldingen in relatie tot vaccinatie op 30 miljoen gevaccineerden.
Dat ligt dus volledig binnen de bandbreedte van incidentie voor hartspierontsteking in de tijd dat er niet gevaccineerd werd. Sterker nog: het ligt zelfs aan de onderkant van de bandbreedte.
Erik1979..
@Bennie Stevelink verouderde info. Ik ga uit van bijsluiter. Lijkt mij betrouwbaarder.
Erik1979..
@Grasbaal apotheek.nl/medicijnen/… dit is een samenvatting van de bijsluiter. Jij hebt een artikel uit 2021. Misschien is er na bijna 3 jaar meer bekend?
Twentsch Land
Zeer zelden !!

Minder dan 1 op de 100

Als het 1 op de 100 zou zijn had het niet bij de rubriek zeer zelden gestaan maar bij de rubriek zeer vaak.

Minder dan 1 op de 100 moet meer figuurlijk worden gezien.

Het kan dus en die kans is reeele 1 op de 1000000 zijn.

@Erik1979..
Erik1979..
@Twentsch Land het kan 1 op de 1.000.000 zijn maar ook 1 op de 101. Als jonge sportman, zeg maar zo iemand als kimmich is het natuurlijk geen moeilijke afweging. Geen enkel probleem met het overwinnen van een covid infectie en bij de prik heb je een eventuele kans op een hart probleem. Klootzakken hebben gedwongen om niet zelf de keuze te maken. Te triest voor woorden.
WGeverink
@de jonge Het enige wat we 100% weten van de vaccines is dat de nieuwe mutatie iets zal zijn waarvoor het vaccine niet werkzaam is.
+1
Twentsch Land
Soms moet je het omdraaien !

En je afvragen wat er was gebeurd als er niet was gevaccineerd.
Erik1979..
@Twentsch Land ligt eraan voor welke ziekte. Ik heb alle vaccinaties gehad behalve die van covid19 daar heb ik namelijk natuurlijke immuniteit voor. Natuurlijk werkt volgens enkele rapporten beter als vaccinatie. Als je natuurlijke immuniteit hebt dan ben je verzekerd van geen vaccinatie schade. Het is namelijk een feit dat ieder medicijn en vaccinatie in mindere of meerdere mate bijwerkingen heeft. Lees gewoon van ieder medicijn maar de bijsluiter.
arie.j
Quote Reactie van @Twentsch Land:
Soms moet je het omdraaien !En je afvragen wat er was gebeurd als er niet was gevaccineer

Niet alleen soms
De reden van vaccinatie is om geen ziekte op te lopen
En soms om daarbij een virus besmetting als geheel zoveel mogelijk te staan te brengen
verwijderd
+1
Bennie Stevelink
@hip
Quote:
Als je de bijsluiter van dit vaccin leest staat er dat de kans op overlijden bij de gevaccineerden 5 keer zo hoog is dan in de controle groep.

En hoe groot was de kans op overlijden door corona tijdens de epidemie?

Als de kans op plotseling overlijden bij de controlegroep ( zonder vaccinatie én zonder corona) 1 op 5 miljoen is dan is dat bij gevaccineerden dus 1 op 1 miljoen.
Als de kans op overlijden aan corona zonder vaccinatie 1 op 10.000 is dan is dat risico altijd nog honderd keer hoger dan het risico van vaccinatie.

Je begrijpt nog steeds niet dat je in dit soort situaties risico’s relatief moet beoordelen?
+2
hans-hans
@Bennie Stevelink en dan heb je nog 1 vergeten
de kans op corona met vaccinatie (want dat kon ook)
+1
Bennie Stevelink
@hans-hans
Quote:
en dan heb je nog 1 vergeten
de kans op corona met vaccinatie (want dat kon ook)

Die ondanks de vaccinatie nog wel ziek werden maar dankzij de vaccinatie er niet meer aan dood gingen?
+3
Erik1979..
@Bennie Stevelink ik weet dat je in sprookjes geloofd
+3
de jonge
@Bennie Stevelink dat is zware onzin wat je neertypt. ook gevaccineerden zijn alsnog aan corona overleden
Erik1979..
@de jonge die waren echt een stuk minder dood hoor 😂😂😂
kleine boer
@Erik1979.. bennie haalt nog elke keer een prik verwacht ik want dat is immers geweldig dat dat kan....
Bennie Stevelink
Quote Reactie van @kleine boer:
bennie haalt nog elke keer een prik verwacht ik want dat is immers geweldig dat dat kan....

En jij gaat nog steeds met een zeik-reactie achter anderen aan?
Ook geweldig dat dat kan......
WGeverink
@kleine boer Wie nog een prik wil moet wel snel zijn want de verwachting is dat Pfizer als laatste ook van de markt zal worden gehaald.
+4
Erik1979..
@de jonge jij kent het riedeltje toch nog. Eerst had je geen bijwerkingen je werd niet ziek en je kon het niet verspreiden. Daarna kon je nog wel ziek worden maar niet zo ernstig je verspreidde het niet en je had zeker geen bijwerkingen. Daarna ging je in iedergeval niet dood Verspreide het niet en het had geen bijwerkingen. Daarna ging je minder dood en verspreide het niet en alleen wappies hadden bijwerkingen. Zo kun je nog wel even doorgaan. Alles blijkt gelogen en ieder officieel onderzoek wordt getorpedeerd we hebben veel minder levend geboortes gehad afgelopen jaren en nog steeds meer doden. Hart problemen zijn er veel meer en ondanks dat het op de bijsluiter staat ligt het niet aan de prik! Mensen wie houdt nou wie voor de gek? Menstruatie stoornissen staat op de bijsluiter de niet geprikte allochtonen fokken door en de autochtone krijgen minder kinderen 🙈 dure huizen prijzen... kunt het toch niet menen man. Ik ben blij dat ik deels wappie ben en mijn oudste kinderen zeggen dat achteraf ook. Toen was het minder omdat leraren geprikte kinderen voor trokken.
+2
Framos
@Erik1979.. Heerlijk hè, zo'n vrije dag. Even tijd voor ontspanning 😂
Bennie Stevelink
Quote Reactie van @Framos:
Heerlijk hè, zo'n vrije dag. Even tijd voor ontspanning

Het begint mij ook steeds meer op de lachspieren te werken.
+1
Framos
@Bennie Stevelink😁 De absurditeit van de reacties maakt het af en toe echt hilarisch, inderdaad.

Je vraagt je af wat deze mensen heeft beziggehouden vóór de coronacrisis. Het moet wel een doelloos bestaan zijn geweest 😉
hans-hans
@Framos wat absurd is,is dat er altijd gezegd werd dat inclusiviteit verhaal door overheid
schaf dat nu direct ook maar af , want dat is er niet veel

wat ik bedoel te zeggen is dat de boel ontpoft , want het accepteren van de andere word steeds minder en met sarcasme en zo anderen als gek weg zetten houd een keer op

je ziet het,het best in de politiek ze verdragen elkaar helemaal niet en de media verdraagt rechts ook helemaal niet en dan bedoel ik als topper FVD die is de kop van jut en PVV is een goeie tweede

ik denk ook dat de media de boel goed op scherp zet nu , en weinig fouten van rechts tolereert

conclusie van mij is , dat de samenleving aan het verharden is
+1
Framos
@hans-hans Ik weet dat je het goed bedoeld Hans, maar doe dit maar niet. 👍
hans-hans
@Framos oke ,is goed
kleine boer
@Bennie Stevelink ik geloof niet dat jij die spieren hebt.... of je gebruikt ze zelden....
Bennie Stevelink
Quote Reactie van @Erik1979..:
en nog steeds meer doden.

Welk bewijs heb je dat het van vaccinatie komt en niet van het virus zelf? Er zijn immers ook veel mensen met long-Covid. Als de vaccinatiegraad hoger was geweest was de oversterfte op dit moment misschien wel veel lager geweest.
Bennie Stevelink
Quote Reactie van @de jonge:
dat is zware onzin wat je neertypt. ook gevaccineerden zijn alsnog aan corona overleden

Het zou best kunnen dat dat bij een enkel hoogbejaarde gebeurd is. Maar hoeveel meer zouden er dood zijn zonder vaccinatie?

Het is in ieder geval positief dat je nu toch erkent dat Corona voor een deel van de bevolking een gevaarlijke dodelijke ziekte kon zijn.
de jonge
@Bennie Stevelink je moet mij geen woorden in de mond gaan leggen die ik nooit heb gebruikt, om te proberen de aandacht weer eens af te leiden, ik heb nooit beweerd dat er door corona geen mensen zijn overleden, net zoals met de griep mensen overlijden en aan longonsteking, etcetc
de jonge
@Bennie Stevelink bekijk dit maar even bennie..vzinfo.nl/ranglijsten/sterfte/…(ruim%2010.000)%2C%20beroerte,leiden%20tot%20de%20hoogste%20sterfte.
WGeverink
@Bennie Stevelink Bij ons is SADS Sudden Adult Death Syndrome sinds het vaccineren de grootste doodsoorzaak. Volgens de verzekeringen duidt een oversterfte van 10+% op een grote ramp. Gewoon het feit dat de overheid alles in het werk stelt om onderzoek naar deze oversterfte te vermijden moet zelfs jouw aan het denken zetten.
Bennie Stevelink
@WGeverink
Quote:
Bij ons is SADS Sudden Adult Death Syndrome sinds het vaccineren de grootste doodsoorzaak

De vaccinatie was gelijk met de Corona epidemie. Hoe weet je dat het van de vaccinatie komt en niet van de Corona?
hans-hans
@Bennie Stevelink stel je zou een enquete doen onder de gevaccineerden dan denk ik dat er heel veel mensen zeggen dat ze het achteraf niet hadden gedaan misschien heeft 1 op de 10 wel dat ze het liever niet hadden gedaan
het is gewoon een heel gevoelig onderwerp
en mensen die zeggen last te hebben van dat spul moet je niet onzorgvuldig mee omgaan want het is voor hun een zware last
ik heb zelf niet zo n vaccinatie gehad dus ik stond zo en zo negatief er in
kleine boer
@hans-hans daarom vroeg ik of bennie weer vaccineert en tja dan ben je een zeikboer want hij gaat nu zelf waarschijnlijk ook niet meer....
+2
WGeverink
@Bennie Stevelink Vaccineren begon ongeveer een jaar na de eerste ziekte gevallen. De sterfte ging scherp omhoog bij elke prik ronde.
arie.j
Quote Reactie van @WGeverink:
@Bennie Stevelink Vaccineren begon ongeveer een jaar na de eerste ziekte gevallen. De sterfte ging scherp omhoog bij elke prik ronde.

Het zal wel weer parels voor de zwijnen zijn.
Maar per eind 2023 stond de teller voor mensen die in Nederland aan corona zijn overleden op 22.991
allecijfers.nl/nieuws/…
En jij wilde beweren dat het er ten gevolge van vaccinatie meer waren?
Erik1979..
@arie.j de griep gaf andere jaren meer doden. Wat normaal aan de griep zou sterven stierf aan corona. Dat was in die jaren de killer. Zolang de mensheid er is heb je dat ieder jaar. Gelukkig was de corona tijd in dat opzichte niet bijzonder.
+1
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979..:
@arie.j de griep gaf andere jaren meer doden. Wat normaal aan de griep zou sterven stierf aan corona. Dat was in die jaren de killer. Zolang de mensheid er is heb je dat ieder jaar. Gelukkig was de corona tijd in dat opzichte niet bijzonder.

Jij roept alleen wat goed uitkomt? Zonder enig cijfer voor Nederland?
Oversterftecijfers tengevolge van griep variëren per jaar vrij sterk, maar is in de ergste jaren nooit ook maar in de buurt van het aantal Covid slachtoffers geweest
En wanneer er geen strenge maatregelen in de corona jaren waren genomen, en ook geen vaccinatie dan zou het aantal sterfgevallen nog veel hoger zijn geweest.
Dat tot gevolg zou hebben het ineenstorten van de ziekenzorg doordat ze overspoeld zouden zijn door patienten
Hier cijfers door vaccinatie
rivm.nl/nieuws/…
Daarnaast was er natuurlijk nog de lockdown met strenge maatregelen
En dat de sterfte na vaccinatie juist afnam i.p.v. toenam (zoals die gekke Wgeverink beweerd) kun je hier lezen
rivm.nl/nieuws/…
Wanneer er geen lock-down maatregelen en geen vaccinatie was geweest.
Dan was het wat afwachten geweest in hoeverre mensen uit angst zelf afstand en dergelijk hadden gehouden.
Maar dan zou er een aantal griep slachtoffers zijn geweest.
En aangezien iemand niet twee keer kan overlijden zou dat enige overlap met de corona sterfte hebben gehad.
Maar in totaal zou het aantal slachtoffers veel hoger zijn geweest dan het nu was.
Erik1979..
@arie.j 23.000in 3 jaar is???. Kun je rekenen? 7.500 ongeveer per jaar. Een extreme griep epidemie is dodelijker.
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979..:
@arie.j 23.000in 3 jaar is???. Kun je rekenen? 7.500 ongeveer per jaar. Een extreme griep epidemie is dodelijker.

Nee 23000 was het totaal van van een veel kortere periode , stond er met kleine lettertjes onder op die site ,excuus voor niet juiste weergave.
Voor de 2 eerste echte corona jaren was het rond de 20.000 sterfgevallen aan Corona per jaar
Hier het plaatje
En de link daarvoor is cbs.nl/nl-nl/nieuws/…

(klik om te vergroten)

+4
WGeverink
@arie.j Jij mag mij noemen wat je wil. Ik zie "gekkie" of "wappie" intussen als een compliment. Mijn vrouw had volgens de dokter na maanden van testen en onderzoeken waarschijnlijk een"bloedpropje" wat kortsluiting veroorzaakte. Ze is ergens op het erf onwel geworden en daarna gelukkig nog wel weer bijgekomen. Veel mensen hebben dat geluk niet. Zwaar geheugen verlies en na 14 maanden revalideren nog lang niet de oude. Heel veel familie vrienden kennissen en collega's hebben intussen hart problemen hersenbloedingen kanker of sterven plotseling etc. De overheid verzet zich uit alle macht tegen een onderzoek naar de gigantische oversterfte die we al een aantal jaren hebben. Ik was er niet gerust op toen mijn vrouw me vertelde dat ze zich had laten spuiten. Ik was verrast, teleur gesteld en boos tegelijk omdat ik haar veel voorzichtiger ken. Vaccinatie was een eis van het werk en om haar ouders te bezoeken moet ze kunnen vliegen. We hebben wel onmiddelijk ons testament up to date gemaakt. Er is niemand die spijt heeft dat ze zich niet hebben laten vaccineren. Ik schat dat de meesten zich op dit moment niet meer zouden laten spuiten als ze weer voor de keuze stonden.
+1
WGeverink
@arie.j Een persoon sprong uit het vliegtuig en de parachute ging niet open. Doodsoorzaak covid...Vooral als er zoals in Amerika $13000 werd betaald voor ieder doodscertificaat waarop covid als doodsoorzaak vermeld stond.
arie.j
Quote Reactie van @WGeverink:
@arie.j Een persoon sprong uit het vliegtuig en de parachute ging niet open. Doodsoorzaak covid...Vooral als er zoals in Amerika $13000 werd betaald voor ieder doodscertificaat waarop covid als doodsoorzaak vermeld stond.

Weet ik niets van, en zoals hier continu geef je geen bronnen
Dus is niet na te gaan of jij op je dikke duim zuigt.
Maar het is wel het meest waarschijnlijke
Je kakelt als kop zonder kop, het geeft alleen je tegenstanders maar meer gelijk.
+1
WGeverink
@arie.j You can lead a horse to water but jou can't make it drink. Waarom zou ik iemand informatie verschaffen als alles er op duidt dat je niet voor je zelf na kunt denken. Het is alleen al bizar dat je boos wordt als iemand het overheids narratief in twijfel trekt. Mijn dochter was er bij toen een covid patient met een ons allen bekend middel voor de hemelpoorten werd weggetrokken. Bennie zegt dat het niet werkt omdat de overheid dat zegt. Tuurlijk zegt de overheid dat het niet werkt want als het wel werkt mogen die experimentele injecties niet geinjecteerd worden.
arie.j
Quote Reactie van @WGeverink:
@arie.j You can lead a horse to water but jou can't make it drink. Waarom zou ik iemand informatie verschaffen als alles er op duidt dat je niet voor je zelf na kunt denken. Het is alleen al bizar dat je boos wordt als iemand het overheids narratief in twijfel trekt. Mijn dochter was er bij toen een covid patient met een ons allen bekend middel voor de hemelpoorten werd weggetrokken. Bennie zegt dat het niet werkt omdat de overheid dat zegt. Tuurlijk zegt de overheid dat het niet werkt want als het wel werkt mogen die experimentele injecties niet geinjecteerd worden.

Jij bent het die in de gordijnen gaat, wanneer er de heel normale constatering is dat je geen bronnen voor je verhaaltjes geeft.
Verhaaltjes die niet gecontroleerd kunnen worden, daar zit echt niemand op te wachten.
WGeverink
@arie.j Arie jij bent helemaal niet geinteresseerd in de waarheid anders was je de afgelopen jaren wel op zoek gegaan. Waaraan gaan al die mensen in het westen de pijp uit?
arie.j
Quote Reactie van @WGeverink:
@arie.j Arie jij bent helemaal niet geinteresseerd in de waarheid anders was je de afgelopen jaren wel op zoek gegaan. Waaraan gaan al die mensen in het westen de pijp uit?

Natuurlijk man, kruip maar achter een onbekend iemand weg die ook nog geen Nederlands spreekt.
Vdejong
Quote Reactie van @arie.j:
die ook nog geen Nederlands spreekt.
Alleen mensen die Nederlands spreken, vertellen de waarheid?
arie.j
Quote Reactie van @Vdejong:
Alleen mensen die Nederlands spreken, vertellen de waarheid?

Natuurlijk 😛 Wie in het Nederlands reageert op een Nederlands forum hoort dat niet alleen schriftelijk maar via gesproken woord te doen.
Vdejong
Quote Reactie van @arie.j:
maar ook mondeling te doen.

wat is je telefoonnummer?
arie.j
Quote Reactie van @Vdejong:
wat is je telefoonnummer?

Alles wat je persoonlijk te melden hebt kan via de prikkebord mogelijkheid van "Een persoonlijk bericht"
Vdejong
@arie.j dan is het nog steeds schriftelijk
+2
Erik1979..
@Vdejong laat het toch. Elke week komen er meer dingen naar buiten. Dat proberen enkele in te brengen. Sommige willen daar niets van weten. Toch is het heel belangrijk dat het gebeurt. Probeer die paar toch niet te overtuigen. Ik ga bijvoorbeeld ook niet met bennie in discussie. Wordt het niet leuker van. Kom ik hem tegen dan begroet ik hem vriendelijk en ik gun hem een gelukkig leven maar ik ben het gewoon op heel veel punten niet met hem eens. En dat zou moeten mogen in een vrij land.
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979..:
@Vdejong laat het toch. Elke week komen er meer dingen naar buiten. Dat proberen enkele in te brengen. Sommige willen daar niets van weten. Toch is het heel belangrijk dat het gebeurt. Probeer die paar toch niet te overtuigen. Ik ga bijvoorbeeld ook niet met bennie in discussie. Wordt het niet leuker van. Kom ik hem tegen dan begroet ik hem vriendelijk en ik gun hem een gelukkig leven maar ik ben het gewoon op heel veel punten niet met hem eens. En dat zou moeten mogen in een vrij land

Wanneer iemand te maken heeft gehad met bijwerking, dan geeft dat nog geen recht om te roepen ze bij bosjes dood neervallen na een vaccinatie, Dat moet je dan gewoon hard maken
Waarom ook niet een verwijzing naar een dergelijke site als deze waar de patienten vereniging hersenletsel.nl
het volgende aangeeft:
Er waren en zijn tengevolge van Covid 19 een enorme toename van hersenletsel patienten als gevolgschade
Of heeft zo'n patienten vereniging ook al duistere belangen?
zie meer informatie
hersenletsel.nl/nieuws/postcovid/
arie.j
Quote Reactie van @Vdejong:
@arie.j dan is het nog steeds schriftelijk

Natuurlijk , waarom zou jij mij iets mondeling moeten vertellen?
En komen hier mensen die in diverse andere landen wonen, maar ieder past zich aan het Nederlands aan.
Als ik wat te melden hebt, of een vraag of i.d. dan ga ik toch ook niet zonder verder wat te schrijven naar een video in het Frans verwijzen?
Iemand die iets te melden heeft, die doet die dat zelf, want het is hier een discussie site
En een opname van een gesprek kan hooguit als bronvermelding en niet in plaats van.
Vdejong
Quote Reactie van @arie.j:
waarom zou jij mij iets mondeling moeten vertellen?
je vraagt er toch zelf om?

Quote Reactie van @arie.j:
maar via gesproken woord te doen.
arie.j
Quote Reactie van @Vdejong:
je vraagt er toch zelf om?

Ik heb jou helemaal niets gevraagd
kleine boer
@arie.j heb je de bijsluiter gelezen van alle prikken of heb je die niet gekregen.... Onze buurman vroeg erom op de priklocatie destijds maar kreeg niks dus hij zei zonder dat ik vooraf de bijsluiter niet heb geen prik en toen moest ie nog buiten zien te komen zonder prik... hij heeft het er nog steeds over hij zei ik leek wel een gevangene die wilde ontsnappen ... hij is nu 81 en was voor de prik maar na dit meegemaakt te hebben blij geen heeft gehad er klopt gewoon iets niet zegt ie...
WGeverink
@arie.j Als jij naar de bronvermeldingen vraagt moet je niet verbaast doen dat er info in het Engels verschijnt. Bijna alle informatie is in het Engels. Ook de Nederlandse informatie is in het Engels zodat het door de hele wereld kan worden opgepakt. Zo was er op Redacted een Nederlands onderzoek waaruit bleek dat 73% van de plotselinge sterfte op het "vaccine" terug te voeren is. Dat jij alleen maar Nederlands kan is niet ons probleem maar dat is JOUW probleem. Als jij de door mij geplaatste video zou bekijken en begrijpen zou jouw al zo veel helpen! Een maand geleden is een familie lid voor de dood weggehaald toen zijn hart er mee stopte. Een ander familie lid werd twee weken geleden door de partner dood op de vloer in huis gevonden. Zal me benieuwen wat daar de doodsoorzaak van is. Zou het het hart of zou het toch een beroerte zijn?
WGeverink
@arie.j Dr john Campbell is een wereldwijde bekendheid op het gebied van de prikken. Dr Campbell was in het begin voorstander van de prikken. Naarmate het duidelijker werd dat de prikken niet veilig en niet effectief waren en veel leed leken te veroorzaken draaide zijn mening na verloop van tijd van voorstander naar tegenstander van de prikken. John Campbell praat met experts uit heel de wereld en trekt conclusies naarmate meer informatie beschikbaar komt. Jij zit hartstikke vast in het tijdperk Hugo de Jonge die helemaal nergens verstand van heeft. Bovendien als je geen engels begrijpt blijf jij op je kleine eilandje verstoken van alles wat er gaande is in de wereld.
arie.j
Quote Reactie van @WGeverink:
Bovendien als je geen engels begrijpt blijf jij op je kleine eilandje verstoken van alles wat er gaande is in de wereld.

Ja en als je in Frankrijk geen Frans spreekt en lezen kunt, dan kun je daar ook niet meekomen
Dito in Duitsland met Duits
En in Canada moet je Engels kunnen, dat weet ik
Jij gaat uit van jezelf en maakt dat tot een norm.
Ga maar eens naar de Franse boeren om te vertellen dat ze Engels moet kunnen spreken en lezen om mee te komen.😉 Zorg wel voor een goede vluchtweg
==
Maar gewoon informatief. Hier onder een link naar het verhaal dat 85% van alle gemelde bijwerking bij vrouwen voorkomt.
Iets dat dat tot heden onvoldoende aandacht heeft gekregen.

=
Dan die John Campbell
Uit gewone Nederlandse informatie begrijp ik dat hij het heeft over onverklaarbare oversterfte van de laatste jaren heeft.
Of beter het sterfte cijfer voldoet niet helemaar aan de prognose maar is hoger.
En dat hij dat dan zonder enig verder onderzoek of bewijs aan het vaccineren tegen Covid 19 koppeld
Ja hoor eens, een ander kan wel roepen dat het door de hitte t.g.v. de klimaat verandering komt
En een ander weer wat anders.
Zonder verdere informatie, onderzoek en gegevens kan daar niemand wat mee.
Behalve dat ieder het voor zijn karretje kan spannen
+2
WGeverink
@arie.j Tja, Als ik die spuiten genomen had zou ik denk ik ook mijn kop in het zand steken en mij net als jij aan iedere strohalm vastgrijpen en hopen dat het allemaal niet zo catastrofaal is als dat de toenemende bewijslast suggereert.
arie.j
Quote Reactie van @WGeverink:
iedere strohalm vastgrijpen

Sorry hoor, maar ik zie bij jou alleen maar strohalmen
arie.j
Quote Reactie van @arie.j:
Sorry hoor, maar ik zie bij jou alleen maar strohalmen

Toenemende bewijzen? Niet kletsen, maar neerzetten die bewijzen dan.
Kun je gelijk ook even de politiek inlichten die is het allemaal nog niet helder
tweedekamer.nl/kamerstukken/plenaire_verslagen/…
Framos
@WGeverink wordt het dan nu niet eens tijd voor een reactie van jouw kant op een landbouw gerelateerd topic. Ben benieuwd...🤔
arie.j
Quote Reactie van @WGeverink:
@arie.j Tja, Als ik die spuiten genomen had zou ik denk ik ook mijn kop in het zand steken

Dat is natuurlijk de grootste onzin, zodra je zelf last heb van ernstige bijwerking wil je geen volgende
Bennie Stevelink
@WGeverink Je kunt uitdenken wat je wilt maar je zult mij niet overtuigen. Het enigste wat mij overtuigt is dat wat ik met eigen ogen zie in mijn omgeving.

Ik heb veel mensen gezien die besmet bleken maar er weinig ziek van werden. Ik heb ook mensen gezien die er ernstig ziek van werden. Ik ken ook mensen die er aan overleden zijn, waaronder een oud klasgenoot.

Wat vaccinatie betreft heb ik niemand, maar dan ook helemaal niemand gezien die daar enige schade van heeft ondervonden. Als dat bij jou in de buurt anders is moet dat maar zo zijn maar ik ga uit van wat ik in mijn omgeving heb gezien.
de jonge
@Bennie Stevelink ahhh dus iedereen uit jou omgeving is na vaccinatie nog 100 punten zo gezond als krijt, niemand overleden, niemand ziek etc dan kan de conclusie niet anders zijn dan of je omgeving is zeer klein of je hebt bitterweinig contacten of er is een wereldwonder gaande in jou omgeving...
Erik1979..
@de jonge dat laatste wisten we al(grapje) vaccinatie schade ontkennen is voor de slachtoffers heel erg. Dat beseffen die mensen niet.
+1
Grasbaal
Quote Reactie van @de jonge:
of er is een wereldwonder gaande in jou omgeving...

Het blijft bijzonder om te lezen dat mensen die zelf geen vaccin hebben gehad met de grootste doemverhalen komen. Bij mijn (vage) kennissen, familie en vrienden is er ook niemand geweest die last heeft gehad van ernstige bijwerkingen. Wel diverse flink ziek (met nog steeds beperkingen) en overleden aan het virus:

De feiten (verzameld door CHAT GTP):

Het aantal mensen dat bijwerkingen heeft ervaren na het ontvangen van een coronavaccin varieert afhankelijk van het land, het type vaccin, en de rapportagepraktijken. Over het algemeen hebben gezondheidsautoriteiten zoals het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), en nationale instanties in andere landen gegevens verzameld over de bijwerkingen van coronavaccins.

Veelvoorkomende bijwerkingen:

Lichte tot matige bijwerkingen:

-Pijn op de injectieplaats
-Vermoeidheid
-Hoofdpijn
-Spierpijn
-Koude rillingen
-Koorts
-Misselijkheid
-Ernstige bijwerkingen (zeldzaam):

Allergische reacties (zoals anafylaxie)
-Myocarditis (ontsteking van de hartspier), vooral bij jongere mannen
-Trombose met trombocytopenie syndroom (TTS), voornamelijk in verband gebracht met het AstraZeneca-vaccin

Rapportages en statistieken:

In Nederland bijvoorbeeld, meldt het Bijwerkingencentrum Lareb regelmatig over bijwerkingen. Hun rapportages tonen dat de meeste gemelde bijwerkingen mild zijn en binnen enkele dagen verdwijnen.

In de VS heeft het CDC via het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) miljoenen meldingen verzameld, waarbij een klein percentage als ernstig wordt geclassificeerd.
Het EMA houdt toezicht op bijwerkingen in de Europese Unie en publiceert periodieke veiligheidsupdates.

Het is belangrijk om te benadrukken dat hoewel bijwerkingen mogelijk zijn, de voordelen van vaccinatie tegen COVID-19 in de meeste gevallen opwegen tegen de risico's van de bijwerkingen. Vaccins hebben bijgedragen aan het verminderen van ernstige ziekte, ziekenhuisopnames en sterfte als gevolg van COVID-19. Voor specifieke cijfers en gedetailleerde informatie raad ik aan de rapportages van de relevante gezondheidsautoriteiten te raadplegen.
+1
de jonge
@Grasbaal het blijft bijzonder om te lezen dat bepaalde mensen die wel een vaccinatie hebben gehad , in hun omgeving niemand kennen die ten gevolge van de vaccinatie zijn overleden en er mensen zijn die wel degelijk bijwerkingen hebben ervaren en daar nog dagelijks de gevolgen van hebben....
Bennie Stevelink
@de jonge Ik was vanaf het begin tegen een verplichte vaccinatie. Toen duidelijk werd dat vaccinatie geen “sterile” immuniteit opleverde was er ook geen reden meer voor verplichte vaccinatie. Bij sterile immuniteit ontstaat zo’n hoog niveau van immuniteit dat een gevaccineerd persoon geen besmetting meer kan overbrengen naar anderen. Dan heeft vaccinatie niet alleen een belang voor de persoon maar ook voor zijn omgeving. Omdat dit niveau van immuniteit niet gehaald werd was er geen belang meer voor de samenleving behalve nog dat het overbelasting van de zorg verminderde. Maar dat is niet belangrijk genoeg om vaccinatie te verplichten.
Ik was dus tegen verplichte vaccinatie en werd in dit standpunt gesterkt door de voorgenoemden feiten die later bekend werden.

Tegelijk ben ik er fel tegen dat mensen van vaccinatie worden afgehouden met allerlei bangmakerijen. Mensen afhouden van vaccinatie heeft geen enkel reëel medisch argument. Het wordt alleen maar gedaan door mensen die zich willen afzetten tegen de overheid. Vaccinatie werd georganiseerd door de overheid. Door mensen af te houden van vaccinatie hebben ze het idee dat ze de overheid een hak hebben gezet. Daar kicken ze op.
De kick die antivax beleeft aan het frustreren van de overheid heeft mensenlevens geëist. Een zwager van mij heeft een verre familie in Aalten. Een vrijgezelle man die nog bij zijn moeder inwoonde. Hij was fel anti-overheid. Iedere gelegenheid om zich af te zetten tegen de overheid greep hij aan, dus was hij ook tegen vaccinatie. Hij wist zijn bejaarde moeder af te houden van vaccinatie. Daarmee kon hij de overheid een hak zetten.
Toen raakte hijzelf besmet en via hem ook zijn bejaarde moeder. Hij behoorde tot het percentage mensen die ernstig ziek werd van corona. Drie weken heeft hij op de IC gelegen in een kunstmatige coma. Toen hij weer wakker werd was zijn moeder overleden en al tien dagen geleden begraven. Nu schaamt hij zich de ogen uit zijn hoofd en durft zijn familie niet meer onder ogen te komen.
Alleen maar omwille van de kick dat hij de overheid een hak kon zetten heeft hij zijn eigen moeder het graf ingewerkt.
Ik ga er vanuit dat dit geval niet op zichzelf staat.
Als je zelf niet wilt vaccineren; prima, maar laat anderen met rust zodat anderen ook hun eigen keuze kunnen maken.
+1
Vdejong
Quote Reactie van @Bennie Stevelink:
Een zwager van mij heeft een verre familie in Aalten.

Van horen zeggen, lieg je het meest.
+1
arie.j
Quote Reactie van @Vdejong:
Van horen zeggen, lieg je het meest

o,o, als het maar in je straatje past.
Wie had die vriend een kennis ergens in Oekraine?
+1
Vdejong
Quote Reactie van @arie.j:
o,o, als het maar in je straatje past.

Doe jij niet precies hetzelfde, alles benoemen wat in jouw straatje past?
arie.j
Quote Reactie van @Vdejong:
Doe jij niet precies hetzelfde, alles benoemen wat in jouw straatje past?

Niet met van horen zeggen, dat hoorde je onderhand te weten
Vdejong
@arie.j je hebt gelijk. Ik zal mezelf verbeteren; gelezen op links media sites
arie.j
Quote Reactie van @Vdejong:
@arie.j je hebt gelijk. Ik zal mezelf verbeteren; gelezen op links media sites

Zal jij onderhand ook wel links zijn, wanneer je maar ver genoeg doordraait kom je immer weer op hetzelfde punt uit?😉
kleine boer
@Bennie Stevelink laat je dan ook die niet willen vaccineren met rust....ieder zijn keuze....
+1
de jonge
@Bennie Stevelink bennie houd eens op met dat gedraai en gedoe.. eerst wilde je beweren dat ik had gedaan of zou er niemand dood gegaan zijn aan covid, toen suggereerde je zelf nog een x dat er geen oudere gevaccineerde mensen waren overleden aan covid en nu ga je net doen of ben ik een antivaxer en zou ik iedereen afraden om te enten. Als er 1 is geweest die vanaf dag 1 heeft gezegd, degenen die willen enten gaan om mijn part maar iedere week als hun dat een goed gevoel geeft... maar laat degenen die niet willen enten ook in hun waarde, en ga nu niet net doen of heb jij het enten niet gepropageert...
Bennie Stevelink
@de jonge
Quote:
ga nu niet net doen of heb jij het enten niet gepropageert...

Als ik de leugens van anti-vax tegenspreek maak ik propaganda voor vaccineren?
de jonge
@Bennie Stevelink daar ga je weer, jij maakt er van dat het leugens zijn omdat het jou niet past. lees het verhaal van W geverink maar en vertel die dan maar dat hij zit te liegen net zoals hier nog een medeprikker was wie zijn vrouw enorm last had/ heeft van bijwerkingen... zijn dat in n jou ogen allemaal leugenaars omdat ze nu als ""antivaxer"" bestempeld worden door bepaalde mensen? Ik zie het als mensen die waarschuwen voor de gevaren die in dit experiment zaten/zitten.
Bennie Stevelink
@de jonge
Quote:
lees het verhaal van W geverink maar en vertel die dan maar dat hij zit te liegen net zoals hier nog een medeprikker was wie zijn vrouw enorm last had/ heeft van bijwerkingen.

Zonder vaccinatie geen hersenbloedingen? Ik weet heel zeker dat je ook een hersenbloeding kunt krijgen zonder vaccinatie. De enigste varkenshouder bij ons in het dorp is getroffen door een hersenbloeding. Hij was een dertiger. Het is al meer dan tien jaar geleden toen er nog geen corona of vaccinatie hier tegen bestond.
Ook een boerin twee kilometer verderop werd getroffen door een hersenbloeding. Ze werd met spoed naar het ziekenhuis in Enschede gebracht en van daaruit naar Utrecht. Daar werd geconstateerd dat ze hersendood was. Omdat ze een donorcodicil had getekend werd alles wat bruikbaar was voor transplantaties eruit gehaald. Daarna werd de machine stopgezet. Het is minstens 12 jaar geleden toen er nog geen corona bestond.

Stel dat in Nederland iedere dag iemand een hersenbloeding krijgt. Dan zou het toch wel erg vreemd zijn dat tijdens de vaccinaties niemand een hersenbloeding zou krijgen. En als dan wel iemand tijdens de vaccinaties een hersenbloeding krijgt heeft dat met de vaccinaties te maken?

Door anti-vaxers wordt een verband gelegd tussen ontsteking van de hartspier, hartzakje en vaccinatie. Grasbaal heeft twee dagen geleden een reactie geplaatst waaruit bleek dat deze aandoeningen voor de vaccinatie net zoveel voorkwam.

Ik zie bij anti-vaxers allerlei absurde verbandleggingen die je ook ziet bij complotdenkers. Het is bedoeld om kwetsbare en beïnvloedbare mensen bang te maken en af te houden van vaccinatie.
+2
de jonge
@Bennie Stevelink joh jij jou gelijk, ik het mijne, ik weet wat in mijn omgeving gaande was na de vaccinaties en tuurlijk waren er voor de tijd ook allerlei ziektes en kwalen. Maar het is wel frappant wat er gebeurde na de vaccinaties... ga jij er maar vanuit de bijsluiters van de vaccins voor de lol steeds zijn aangepast ... en astra zenica van de markt is gehaald omdat er genoeg andere vaccins beschikbaar zijn... natuurlijk....
WGeverink
@Bennie Stevelink De MSM is van de overheid en ligt aan het financieele infuus van de Pharma industrie. Zelfs als de nieuwslezers in mekaar zakken of sterven op live tv ligt het niet aan het vaccine! Dat was immers "veilig en effectief". Van de MSM of de overheid zal je na wat ze uitgevreten hebben begrijpelijk nooit en te nimmer bruikbare informatie krijgen! Uit de Pfizer pages en vragen door mensen als Rob Roos aan een Pfizer Rep weten we dat de effectiviteit nooit getest is en Pfizer zelf nooit heeft beweerd dat het de transmissie zou kunnen stoppen! Het eerste vaccine dat uit kwam heeft hoogstwaarschijnlijk voor zo'n vier maanden een klein beetje gewerkt en na de mutatie nog minder. Ook is bekend dat de vaccines de T cel immuniteit belemmeren waardoor gevaccineerde mensen bijvoorbeeld vaker covid krijgen en de in het lichaam rondzwervende kanker cellen niet effectief worden herkend en afgevangen. In de vaccines zijn per batch verschillende niveaus aan (virus) DNA vervuiling aangetroffen. Deze virus DNA deeltjes liften mee op de lipid nano particles en kunnen daardoor alle soorten lichaams cellen in. Niemand weet of deze DNA stukjes zullen worden ingebouwd en wat de gevolgen kunnen zijn. Mijn dochter was er als verpleegster getuige van dat een op sterven liggende covid patient met een bepaald bij de dierenarts verkregen ontwormingsmiddel voor de dood werd weggehaald. Het inmiddels bij iedereen bekende ontwormingsmiddel bleek super effectief. In India wisten ze dat al want in een overstromingsgebied waar hetzelfde ontwormingsmiddel werd verstrekt tegen parasieten kreeg ook niemand covid. Enfin. De patient liep de volgende dag al weer rond en de dokter werd op non actief gezet. Mensen die een levensverzekering hebben raad ik aan de kleine lettertjes door te lezen. Er is kans dat ze niet uitbetalen als de dood de oorzaak kan zijn van deelname aan een medisch experiment. En wat jij doet Bennie moet je helemaal zelf weten.
+1
Bennie Stevelink
@WGeverink Het is duidelijk: jij bent een complotdenker.
Een aaneenschakeling van verbandleggingen die nergens zijn aangetoond.
Je vertelt ook aperte onzin over een ontwormingsmiddel. Het is onderzocht en er is gebleken dat het geen enkel effect heeft.
Milieu-activisten doen precies hetzelfde met glyfosaat.
hip
@Bennie Stevelink Nog even wat info over het paardenontwormingingsmiddel zo het in de media genoemd werd en jij dat nu ook weer op deze manier gebruikt.
rumble.com/v4dz679-pierre-capel-not-all-is-lost-ho…
Bennie Stevelink
@hip
Quote:
Nog even wat info over het paardenontwormingingsmiddel zo het in de media genoemd werd en jij dat nu ook weer op deze manier gebruikt.

Het blijkt niet alleen te werken tegen virussen maar ook tegen parasieten, bacteriën en zelfs kanker. In de middeleeuwen werd gezocht naar een “levenselixer “, één medicijn die alles kan genezen. Dat is nu dus gevonden………

Dat het niet in ziekenhuizen wordt gebruikt tegen kanker komt omdat er niet genoeg geld aan verdient kan worden. Aldus de verhalen verteller in het filmpje. Dat heb ik eerder gehoord. Mijn moeder is 44 jaar geleden overleden aan kanker. Ik was toen 18. Omdat de chemokuur niet aansloeg en mijn moeder dus uitbehandeld was heeft ze alternatieve behandeling geprobeerd. Ze had toch niets meer te verliezen. Als de alternatieve behandelaar de vraag kreeg waarom zijn kruidentherapie niet in ziekenhuizen wordt gebruikt antwoordde hij “dat dan de ziekenhuizen leeglopen en de dokters geen geld meer kunnen verdienen”. Tegelijk kon hij niet één patiënt aanwijzen die genezen was.

Verder valt op dat de verhalen verteller in het filmpje nergens enig bewijs toont. Alleen werking claimen met een populistische pseudo wetenschappelijke verklaring maar nergens enig bewijs van welk controleerbaar onderzoek dan ook.

Wie gelooft er nu in hemelsnaam in zulke bagger?
hip
@Bennie Stevelink Deze man heeft wel enige reputatie maar goed dat jij met jouw moeder op de proppen komt ik vind het allemaal prima.
WGeverink
@Bennie Stevelink Bedankt Bennie. Robert Malone wordt ook een "complot denker" genoemd. Robert Malone heeft echter zo'n tien patenten op de in deze injecties gebruikte techniek. Blijkt dat ook Robert niks mag zeggen wat ingaat tegen het narratief. Wat ik geleerd heb uit deze sessie is dat het veel gemakkelijker is om een persoon bij de neus te nemen dan een persoon er van te laten doordringen dat hij bij de neus genomen is. Is niet zo erg Bennie. Veel mensen steken tegenwoordig hun kop in het zand.
WGeverink
@Bennie Stevelink Lees bovenstaande reactie.
+1
hip
@Bennie StevelinkBekijk dit interview met Aseem Malhotra maar eens. Een gevaccineerde cardioloog die wel dingen zag. Die uitlegt hoe big food en big pharma werken en hoe ongeïnformeerd over het algemeen artsen zijn, en als ze wel hun hoofd boven het maaiveld uitsteken hoe de mechanismen dan gaan werken.
Ik hoop dat jij een uurtje van jouw tijd hier in wil steken.

+2
Erik1979..
@Bennie Stevelink apotheek.nl/medicijnen/… ik zie het niet staan. De kans voor gezonde kinderen is nul zero nothing geen enkel gezond kind is wereldwijd gestorven aan covid19 ! Ifr is 0.13of zoiets in begin 0,23 maar lag vooral aan de leeftijd. Voor oudere die zouden sterven aan de griep was het extreem dodelijk. Dat het vaccin geen bijwerking had en heeft is de grootste leugen! Of iemand een vaccin wilde hebben had daarom volledig vrijwillig moeten zijn en is na de genocide en misdaden van mijn landgenoten begin vorige eeuw de grootste misdaad uit de menselijke geschiedenis! Mensen werden volledig verkeerd voorgelicht en dat mag niet!
Erik1979..
@Erik1979.. wie heeft er een arts afspraak gehad met uitleg over de vaccinatie? Is maar goed dat hugo met zijn frikadel geen arts is anders had die tralies gezien. Wil niet zeggen dat vaccineren niet een goede beslissing zou kunnen zijn. Het gaat over de verplichting van eerlijke voorlichting. En die was er niet. Als iemand vragen had dan was het een wappie en mocht je die niet serieus nemen. Dit is als je een beetje leest tegen de wet.
arie.j
Wat zijn we toch vogelgriep actief
Vaccin is iets vreselijks
Maar besmette vogels eten natuurlijk niet
Er zijn er ( vooral iemand uit Duitsland) die als een soort religie zich tot doel heeft gesteld om alle vaccins verdacht te maken en bijwerkingen op te hemelen.
En als er niets van betekenis te vinden is. Dan zeuren we wel over gevolgen over 10 , 25 of desnoods honderd jaar.
Gevolgen van de ziekte zelf? Die zijn niet belangrijk genoeg om te noemen.
Erik1979..
@arie.j dat jij op jou leeftijd met jou informatie die prik nam vond en vind ik helemaal ok. Ik heb hem bewust niet genomen omdat covid voor jongeren niet gevaarlijk is en ik hoor in deze nog bij de jongere. De prik is nog steeds niet op lange termijn effecten getest omdat die nog steeds geen 15 jaar op de markt is. Mijn vader zei heel wijs dat die toch niet hoefde te kijken naar lange termijn effecten. Ze zijn wel genezen van de prik drang na hun bijwerkingen en zullen die niet meer nemen. Maar dat was hun vrije keuze.
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979..:
De prik is nog steeds niet op lange termijn effecten getest omdat die nog steeds geen 15 jaar op de markt is.

Dat is langer dan voor een geneesmiddel waarom?
Er is geen enkel houvast voor die 15 jaar.
Dikke duim termijn anders niet.
-
Een wie maakt jou wijs dat de ziekte krijgen daar ook geen bij of nawerking van kunnen hebben?
ik weet van gevallen die het ter nauwer nood gehaald hebben op de intensive care.
Dat geeft behalve een hele lange weg naar herstel in een behoorlijk aantal van die gevallen blijvende schade en beperkingen
Daarnaast zijn er die levenslang gedupeerd zijn door de ziekte ook zonder intensive care
revalidatie.nl/ntr/…
=
vermoeidheidkliniek.nl/aandoening/…
-
mentaalvitaal.nl/problemen-oplossen/…

Jij vermaakt je met zoveel mogelijk de vaccins verdacht te maken , dat als een soort hobby van je.
Denk je ook wel eens aan het leed van mensen wat voorkomen had kunnen worden door een tijdige vaccinatie?
Erik1979..
@arie.j die corona prik liep toch de hele tijd achter de feiten aan. Die was voor de eerste variant en er waren er weer nieuwe waarvoor die geen effect had. Werd en word voor het gemak maar even verzwegen. De griepprik is ieder jaar ook multiplegok. En dat kan voor sommigen heel verstandig zijn. Maar dat ze de goede stam hebben weten ze niet. Dat ze de goede stam niet hadden dat wisten we. Maar dat interesseerde vele niet. De ene wilde naar de kroeg en de andere wilde niet bibberend vanwege angst thuis zitten. Beide veroorzaakt door propaganda van een naar mijn mening destijds een criminele leugenachtige overheid.
Erik1979..
@arie.j dat jij mij verwijt dat ik alle vaccinaties verdacht maak is weer zo`n valse beschuldiging. Dat hebben jullie zelf gedaan met de leugens en propaganda. Waren jullie daar eerlijk geweest dan was het vertrouwen in de vaccinatie campagnes niet zo geschaad! Hugo de schoolmeester vergeleek het met een frikadel. En loog over dat het geen bijwerkingen had. Zelfs paracetamol heeft bijwerkingen. Bij ons gingen de leiders van de kindergarten tegelijk die prik halen en sloten de kindergarten een dag vanwege bijwerkingen. Leugens over leugens en niet van mij of een willen engel of een maurice de hond of een Elense en vele andere die terecht kritische waren. Dat jij en enkele nog steeds niet toe willen geven dat er een giga zwendel rondom de covid uitbraak zat is wel heel triest. Van de pcr test tot avondklok en lockdown en schoolsluiting en mondkapjes etcetc. Bijna alle maatregelingen waren niet positief.
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979..:
@arie.j dat jij mij verwijt dat ik alle vaccinaties verdacht maak is weer zo`n valse beschuldiging. Dat hebben jullie zelf gedaan met de leugens en propaganda. Waren jullie daar eerlijk geweest dan was het vertrouwen in de vaccinatie campagnes niet zo geschaad! Hugo de schoolmeester vergeleek het met een frikadel. En loog over dat het geen bijwerkingen had. Zelfs paracetamol heeft bijwerkingen. Bij ons gingen de leiders van de kindergarten tegelijk die prik halen en sloten de kindergarten een dag vanwege bijwerkingen. Leugens over leugens en niet van mij of een willen engel of een maurice de hond of een Elense en vele andere die terecht kritische waren. Dat jij en enkele nog steeds niet toe willen geven dat er een giga zwendel rondom de covid uitbraak zat is wel heel triest. Van de pcr test tot avondklok en lockdown en schoolsluiting en mondkapjes etcetc. Bijna alle maatregelingen waren niet positief.

Ja jochie, praat je straatje maar schoon hoor
Vooral anderen, die hebben het gedaan hoor
Als je tijd van leven krijgt, dan zul je nog wel eens anders kletsen
de jonge
@Erik1979.. net als dat de gedragsexperimenten wappiepraat was en complottheorien , zullen ze nu wel zeggen dat het juist goed is dat het wel is gebeurt :😂 eerstekamer.nl/overig/20211118/… rijksoverheid.nl/documenten/rapporten/… rijksoverheid.nl/documenten/rapporten/…
arie.j
Gewijzigd omdat niet duidelijk was op wie ik reageerde
+1
Erik1979..
ook het luisteren waard. Zoveel jonge top sporters met hart problemen. En eigenlijk weten we waar het aan ligt. Gelukkig hebben we onze wout nog die altijd fit is 💪💪💪😜

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vogelgriep , europees en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
148
DEELNEMERS
17
WEERGAVES
2.474