Van Gogh Nationaal Park

Brabant doet aanvraag voor status Van Gogh Nationaal Park
Op basis van de nieuwe Beleidsregel Nationale Parken van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit dient de provincie deze aanvraag in met een positief gevoel. De kans is groot dat het Van Gogh NP het eerste nationale park nieuwe stijl wordt.

het Van Gogh NP wordt ontwikkeld beslaat ruim 100.000 hectare,

Bron

Zundert Breed
facebook.com

Deel dit topic

Reacties

+1
Braboboer
De status Nationaal Park gaat zeker gepaard met een hoop belemmeringen voor de landbouw?
+1
producent
@producent
Economisch boeren hoeft in het toekomstige Nederland niet meer, het gaat om de natuur, recreatie en wonen, het voedsel halen ze wel van buiten de EU.
En Brabant is voor de politici toch een mooie voorloper, en wanneer ASML de ruimte krijgt om te groeien stellen die ook nog wel de nodige miljoenen ter beschikking voor zo'n park.
Hans van Bergen
@producent wat is dat voor kul. In werkelijkheid legt d eoverheid honderden miljoen bij asml. En sponsoiren die ff PSV zodat ff kunnen shoppen voor wat spitsen en een centrale verdediger nee dat doen ze niet
+1
Frans Z.
Natura 2000 2.0

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , natuur , brabant en hectare geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1.337