Europees landbouwdebat LTO: 'Wat je zelf niet mag produceren, moet je ook niet willen importeren'

Doelsturing en een gelijk speelveld in Europa. Dat waren maandagavond de belangrijkste onderwerpen tijdens het Grote Europese Landbouwdebat van LTO.

Deel dit topic

Reacties

weurding
Gelukkig, er staat mag ipv kan...
jordi 1455
''Hendri Nortier (D66) wil gelijke normen voor geïmporteerde producten.'' was het niet onder andere d66 die groot voorstander was voor het handelsverdrag met oekraine, je wet wel dat land waar de standaarden veel lager zijn en corruptie nog een steeds groot probleem is.

Ik zie de partijen die roepen dat de geimporteerde producten uit oekraine die niet aan de europese eisen voldoen tegenhouden, want oekraine moet hoedan ook geholpen worden in de kruistocht tegen de russen, ook al is oekraine geen democratie meer.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , europa en europees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
847
TREFWOORDEN