Doe gratis mee met de Veehouders Voetbalpool met kans op mooie prijzen

Ben jij veehouder én voetballiefhebber? Doe dan GRATIS mee met de Veehouders Voetbalpool! 🐄⚽ Voorspel uitslagen van het EK en maak kans op mooie prijzen. Schrijf je vandaag nog in via www.veehoudersvoetbalpool.nl

Veehouders kunnen gratis aan de voetbalpool deelnemen en maken kans op mooie prijzen. Verschillende bedrijven die veehouders een warm hart toedragen stellen daarvoor producten beschikbaar zoals spermarietjes, kuiltoevoegmiddelen, bolussen voor het opstarten van verse koeien, weidemengsels en nog meer leuke prijzen!

Deelnemers kunnen heel eenvoudig online deelnemen op de website www.veehoudersvoetbalpool.nl en de uitslagen van de wedstrijden te voorspellen. Na iedere wedstrijd wordt de ranglijst bijgewerkt en ziet elke deelnemer hoe hij of zij ervoor staat.

De Veehouders Voetbalpool is een initiatief zonder commerciële insteek van AgriCommunicatie uit Doetinchem en agrarisch marktonderzoeksbureau Geelen Consultancy uit Wageningen.

Bron

Veehouders Voetbalpool 2024
veehoudersvoetbalpool.nl

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

geelen
Met prijzen van Barenbrug, CRV, Ecosyl, Elanco Animal Health enzovoorts. Veehouders kunnen gratis deelnemen aan de Veehouders Voetbalpool. Vul hem vandaag nog in.
+3
Grasbaal
In Oudendijk zijn ze er bijna klaar voor

(klik om te vergroten)

+1
geelen
Veehouders kunnen tot de eerste EK-wedstrijd nog deelnemen. Daarna niet meer natuurlijk 😄
+1
geelen
We hebben er weer een nieuwe sponsor bij voor de prijzen: Alpuro. Alpuro stelt de volgende prijzen beschikbaar: 1 emmer Alvital (5kg), 80 kg Muesli Start Mix, 4 Fok Power. Veehouders kunnen gratis deelnemen aan de EK Veehouders Voetbalpool. Dit kan tot de eerste wedstrijd van het EK.
geelen
Veehouders verwachten dat Frankrijk kampioen wordt

Het merendeel van de veehouders verwacht dat Frankrijk kampioen wordt op het EK voetbal 2024. Dit is tenminste de tussentijdse voorspelling van de deelnemers van de Veehouders Voetbalpool. Tot nu toe wijzen de verwachtingen overtuigend in de richting van Frankrijk als het gaat om het kampioenschap. Nederland is een goede tweede, gevolgd door Duitsland.

Veehouders kunnen nog tot vrijdag 14 juni 21:00 uur gratis meedoen via www.veehoudersvoetbalpool.nl en maken kans op mooie prijzen. Bedrijven die de veehouderijsector een wam hart toedragen zorgden voor een flinke prijzenpot.
geelen
Veehouders kunnen nog tot morgenavond 21.00 uur gratis deelnemen aan de Veehouders Voetbalpool!
geelen
Ik heb hem ook ingevuld! Het kan nog tot 1 minuut voor 9! Ik ga voor een zak weidemengsel! Deze gooi ik bij de buren in de tuin als ik win 😄
+1
casev2
't loopt nog niet echt storm zo te zien 🙈
Realisme
@casev2 🤣
+2
JoramH
Het is maar net eat je gratis noemt. In ruil voor uw gegevens en 20 nieuwsbriefabbonementen met een mailtje per dag maakt u een kleine kans op wat prijsjes. Ik laat deze even voorbijgaan….

If you dont pay for the product, you are the product. Hier worden alle mailtjes met oa trefwoord geelen en enquete standaard al in de spambox gegooid. Scheelde veel onnuttige mailtjes.
geelen
@joramH, wat een zure reactie. Gewoon niet meedoen dan. En er zit helemaal niks "geheimzinnigs' achter. We doen dit puur voor de fun.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's warm , graszaad , koeien , veehouders , Agrarisch , website , voetbal , opstarten , wedstrijd , gratis en prijzen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2.044