BBB borden

In de peilingen staat onze BBB op 1 zetel in de EU. Net als Volt. Het cda bv staat op 2 zetels. En dit terwijl veel veranderingen voor ons uit Europa moeten komen. Kortom dat gaat de verkeerde kant uit. BBB staat in de nationale peilingen op 3-5% terwijl ze eens de allergrootste waren. Echter toen stond heel NL vol met BBB borden langs de wegen. laten we dit weer gaan doen en snel beginnen met borden bestellen of zelf schilderen en ze langs de grote doorgaande wegen plaatsen.

Deel dit topic

Reacties

Albert Altena
Veel CDA-ers die BBB groot maakten zijn "terug" bij NSC.
+3
kanniewaarzijn
@Albert Altena CDA, BBB, NSC zijn in Europa straks 1.
+3
Erik1979..
@kanniewaarzijn ja, maar ik heb er wel vertrouwen in dat Mona Keijzer haar rug recht houdt. Ze stond in de corona tijd ook aan de goede kant en offerde zichzelf op om niet verantwoordelijk te zijn voor immorele maatregelen die ook nog tegen de grondwet ingingen en ook nog averechts werkte. Daarom denk ik dat BBB best wel een alternatief is. CDA gaat gewoon mee en nsc kijkt alleen of het volgens de wet is en dan is het goed.
+1
CorP
Quote Reactie van @kanniewaarzijn:
CDA, BBB, NSC zijn in Europa straks 1

binnen die partij maakt het dan wel uit welk geluid de boventoon voert
Claas 1986
@Albert Altena Waar staat NSC op dan in de peilingen?
Albert Altena
@Claas 1986 Bij de vorige verkiezing
hypotheekboer

(klik om te vergroten)

Spuit11
Erik1979..
@Spuit11 toch mooi dat daar de corrupte Duitse leider van het grote Europa even uit de doeken gedaan wordt 😂😂😂 ik hoop dat ze zo snel mogelijk van het toneel verdwijnt. Zulke mensen horen niet thuis in een democratie.
hip
@Erik1979.. De EU, daar is weinig democratisch aan.
+2
hypotheekboer
Erik1979..
@hypotheekboer dit is echt de moeite waard om te luisteren. Ik denk dat hiermee ook het probleem von der Leyen uit de wereld geholpen is.
hypotheekboer
@Erik1979.. leek mij ook. Het is goed je even te verdiepen in hoe de EU werkt. Heb nog zitten twijfelen tussen Ruissen(SGP) en Smit(BBB), alhoewel ik normaal geen SGP kiezer ben, maar denk dat een stem bij BBB beter terecht komt.
de jonge
@hypotheekboer hoe doet bbb het in de provincies momenteel waar ze in de meerderheid zijn? persoonlijk kan ik nog niet zeggen dat er veel dingen aan het veranderen zijn volgens mij en gaan ze ook gewoon mee in de transitie van nederland, maar ik kan het verkeerd zien, en ik hoop dat ik het verkeerd zie.....
bio boer
@de jonge wil je totaal geen veranderingen en duurzaamheid moet je niet op bbb stemmen welke partij wel weet ik niet
+1
hypotheekboer
@de jonge provincies waar BBB in de meerderheid is zijn er bij mijn weten niet maar ik neem aan dat je bedoelt waar BBB in het provinciebestuur zit. Je moet de provincie als een uitvoeringsorgaan van Den Haag zien. Ze hebben in feite maar een beperkt budget en het is maar net op welke portefeuille de BBB-er zit. Ze zijn dan ook grotendeels volgend aan Den Haag. We hebben gelukkig wel gezien dat de provincies mevr Van der Wal met haar eigen NPLG om de oren slaan doordat er te weinig budget is voor haar wensenlijstje. Provincies zien nu ook dat he hoofdlijnenakkoord een andere kant opwaait als het huidige kabinet. Hopelijk kunnen de provincies op agrarisch / stikstof gebied effectiever worden met een BBB-er op LVVN en in Brussel. Je ziet dat het in Brabant zonder BBB in het college het beleid nog de D33 kant overhelt.
Hans van Bergen
@hypotheekboer Ik luister af en toe tijdens het eten/koffie. Tis wel nodig want je merkt wel dat je eigenlijk terwijl ik het al jaren volg, niets weet van hoe die EU politiek werkt. Deze BBB man weet opvallend veel ervan en zit er heel diep in. Belangrijk dus da ie naar de EU gaat maar..........gaat dat wel gebeuren? Krijgen wij wel die ene zetel? Of stijgt PVV ten koste van BBB en lopen bejaarden niet terug naar cda omdat ze bontebal zon leuke krullebol vinden??
hypotheekboer
@Hans van Bergen als je Maurice de Hond beluistert zegt die dat de gemiddelde PVV stemmer niet erg geïnteresseerd is in Europa en thuis zal blijven. Linkse kiezers zijn meer Europaminded. De opkomst voor Europese verkiezingen is ongeveer de helft van de 2e Kamer verkiezingen. Er zijn maar ruim 30 zetels te verdelen dus dat betekent ongeveer 5 zetels in de 2e Kamer tegenover 1 in het Europarlement. Je mag hopen dat de kiezers van de coalitiepartijen het belang van deze verkiezingen inzien, ook gezien de plannen van de partijen met Europa. Een zetel voor Sander Smit van BBB lijkt haalbaar, voor Bert Jan Ruissen van SGP lijkt onzeker. Vorige keer hadden die nog een verbinding met CU.
Hans van Bergen
@hypotheekboer Het is gewoon heel belangrijk dat er een ander geluid is binnen de EVP dan het cda geluid. Die hebben voor ons al zoveel verbruid. Als BBB 2 zetels zou hebben zouden die al veel beter werk kunnen verrichten. Ik moest gister even rondrijden oa een stuk snelweg. 2 borden/banners gezien. 1 van stem ze weg van FDF en 1 die van ons dus. Kortom dieptriest
crvfan
Wat kosten die borden en waar kun je die bestellen?
+2
Hans van Bergen
@crvfan Hier een 4 x 2 doek binnengekregen besteld via de site die hier gelinkt werd. Twas 40 inc dus 33 ex BBBbtw. Tis een oerdegelijk doek waar wij nog jaaaaaaaaaaaaaaaaaren me voort kunnen. Tzijn grote letters so we hangen em aan huus en dan zien ze em vanaf de grote weg ook
marcsterreborn
@Hans van Bergen mooi man. We zullen toeteren als we langsrijden.....😉
+3
Hans van Bergen
@marcsterreborn Dat moet voor jouw toch ook jammer zijn. JAAAAAAAAAAAAAAAArenlang sta jij hier nou hardwerkende boeren, tuinders en vissers volkomen belachelijk te maken..........je centjes te beuren door je linkse leugens te verspreiden mee te kwijlen met Tjeerd en nu..........is alles voor niks geweest. Hoe voelt dat nu?
marcsterreborn
@Hans van Bergen ik heb er een goed gevoel bij. Ik kan de generaties na mij tenminste recht in de ogen kijken...
+5
Hans van Bergen
Het plaatsen van borden op boerenland langs de grote wegen daarmee oa hebben we de verkiezingen voor de provinciale staten en daarmee getrapt de eerste kamer en daarom leven we nog. Zonder dat zaten we nu met een blikje Schultenbrau lauw onder een brug dakloos. te wezen. En het cda laat ons als eerste barsten in Brussel al voor de haan 1 keer gekraaid heeft.
crvfan
Misschien is het een idee om hier foto's van de borden te plaatsen ter inspiratie. Hier gebruiken we borden van de caranavals wagen. Een buurman haalde gewoon een deur uit de stal en schaarde die. Hij hangt hem later wel weer terug bbb staat op de binnenkant
Nevergiveup
Is een BBB vlag ook goed toch
Hans van Bergen
@Nevergiveup Lijkt me wel toch hang em langs de snelweg
Nevergiveup
@Hans van Bergen Aan huis , komen er hier zat langs
Hans van Bergen
Cowboy en bio zitten emt geld teveel als enige in de sector. Dus maak dat ff op op de BBB site en hang de doeken langs de snelweg
+4
Hans van Bergen
Hoppa

(klik om te vergroten)

Daar hangt ie al
+1
Bartlehiemboer
@Hans van Bergen

🦾 Sander Smit ( BBB) lijkt mij een hele juiste keuze

Zelf voor FvD. Zolang de boeren maar niet voor links gaan
+1
Bennie Stevelink
@Hans van Bergen Hang je er nog een FDF-doek boven met de tekst “STEM ZE WEG” ?
kleine boer
@Bennie Stevelink eerste zinnige wat je hebt geschreven de laatste weken👌👌
+2
Bartlehiemboer
Hebben we het al over 4 juni Brussel gehad op Prikkebord?

Persoonlijk overweeg ik wel om te gaan. Dan zonder trekker. Maar we moeten de spandoeken wel ondersteunen.
De boeren moeten zichtbaar blijven

6 juni Europese verkiezingen is zo belangrijk !

Het is op alle fronten er op of er onder.
Hans van Bergen
Wat zou je ervan weerhouden om niet te gaan? Ga lekker mee en maak er een leuke dag van! Keer dagje niet prikken!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's europa , cda , bbb en wegen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
38
DEELNEMERS
18
WEERGAVES
3.997
TREFWOORDEN