Miljarden voor natuur en stikstof verdampen, provincies in onzekerheid: ‘Nieuwe werkelijkheid’

Hoe moeten provincies verder met hun toekomstplannen voor het landelijk gebied? Die vraag ligt op tafel nu de beoogde coalitie van PVV, VVD, BBB en NSC de financiële middelen hiervoor heeft geschrapt. Gelderland, Overijssel en Flevoland hadden om miljarden euro’s gevraagd.

Deel dit topic

Reacties

+5
jan 10
Laat die natuurwens plannen maar voorbij gaan,de boer werd er nix beter van(pas op laatste moment moest er ook iets voor de boeren bijgevoegd worden)
Kars
@jan 10 die natuurdatabank willen ze openbaar maken kosteloos.
+2
Melkveehoudernh
@Kars zal de komende maanden nog wel hard gesnoeid worden in die data base om de gegevens onder de pet te houden
Nevergiveup
@Melkveehoudernh zwarte stift doctrine ...
+2
BertK
Wat er niet is kan niet verdampen.
Nevergiveup
@BertK Klopt , En wat je niet uitgeeft verdampt ook niet.
MBMB
Jaja dat is ff wennen voor de ambtenaartjes: het hele stikstof verhaal is drijfzand en goed beschouwd fake; alleen verzonnen om de boeren weg te krijgen en zoveel mogelijk geld in de bodemloze put van natuurontwikkeling te stoppen, gewoonweg schandalig dat deze geldverslindende poppenkast dankzij D66 en GL zolang heeft kunnen voortduren: nu mogen jullie wennen aan een realistische blik en daarbij kunnen al die zinloze eco banen verdwijnen. Laatst daar nog een vreselijk voorbeeld van gezien: voor 1 klein werkje van 1 dag loonwerk zie ik 6 (!!) ingehuurde ecologen om zinloze rapporten te schrijven, het móet veel geld kosten.
royale
Quote Reactie van @MBMB:
daar nog een vreselijk voorbeeld van gezien: voor 1 klein werkje van 1 dag loonwerk zie ik 6 (!!) ingehuurde ecologen om zinloze rapporten te schrijven, het móet veel geld kosten.

1 op de 5 ambtenaren kan eruit, maar de uitvoerders worden ontzien! binnenlandsbestuur.nl/carriere/…
+1
Erik1979..
@royale ik zou eerder 1 op de 5 ambtenaren behouden en dan zijn het er nog teveel. Er zijn veel te weinig leraren en zorg personeel. Inplaats dat ze die mensen daar inzetten gaan ze het werkende overheid personeel (oa leraren zorgpersoneel politie etc.) het leven nog moeilijker maken door meer wetgeving meer controle etc. (En dan is Nederland heilig tegen over Duitsland, bij ons is het helemaal verschrikkelijk)
hans-hans

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's flevoland , pvv , stikstof , natuur , vvd , overijssel , gelderland en bbb geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
3.360